Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi si taky prohlídnu svojí servisku kam si píšu věci co jsem dělal na autě a i ceny ale odhad je kolem 20-30tis ročně běžný servis nemůžu tam počítat věci co jsem na auto dával lepší jako je výfuk brzdy atd.Na to že jsem s autem už najel 50tis km. za tu dobu co ho mám tak jsem s tím spokojený.

Odesláno
@re : tys fakt vyhodil duplex jen proto že dělal kravál? to bylo fakt tak nesnesitelný??? :o

ano, bohužel... jezdím s tím denně a bylo to na mně moc...

Odesláno

@re : doporučuju celonerez od SS... mám ho už delší dobu a nedám na to dopustit...zvuk krásný a když jedeš normál tak ani nevíš,že tam máš celonerez.

Odesláno
@re : doporučuju celonerez od SS... mám ho už delší dobu a nedám na to dopustit...zvuk krásný a když jedeš normál tak ani nevíš,že tam máš celonerez.

já měl z ameriky magnaflowy, takže kvalita to byla, zvuk byl jak z corvetty ale bylo to na mně moc hlučné...

nene, já už jsem z výfuků vyléčený... koupil jsem original tlumič a jsem spokojeny :-)

Odesláno

rozvody 300 euro, remen gates a kladky ina, vodna pumpa tusim graf. celne sklo so vsetkym ti dnes vymenia firmy za 200-250 euro, vlastna skusenost. kotuce a dosticky nie su az take drahe ak tam nemusis mat keramiku. chladice som menil aj ja, to je na tak stare auto normalne.cca nad 100 euro kazdy.spojka ma prekvapila na ceste takze som nemal inu moznost ako si to nechat vynenit v servise za ich ceny, stalo ma to 480 euro. cievky som kupoval 3,raz sviecky a inac spotrebak. ziadalo by sa vymenit ulozenie tlmicov tak uvidime na jar. ine ma nic nenapada v tejto chvili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...