Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky si myslím... :)

A co povrchová úprava?

Pokud si zvolíte obyčejný plech (11373 dle ČSN, která už neplatí) tak povrchovky tyto:

- zinek (modrý, černý)

- komaxit (odstíny RAL - vzorkovník zde: http://www.evyt.cz/download/vzornik-stukturovany-KOMAXIT-dle-odstinu-RAL.pdf)

A kdo by chtěl nerez, tak tu 17240 dle ČSN :)

Za povrchovky bude nějaký příplatek, ale drahé to nebude. Avšak pokud to bude nějaký odstín, který firma jen tak nepoužije, prodraží se to, levnější je vybírat ze základních odstínů, které se dělají často a může se lvíček přidat k jiným objednávkám..

Odesláno

A na 306 old už máte napísane rozmery ? a prosím vás ktoré presne to bude ? lebo je tu vela fotiek...ak by ste mohli hoďťe link alebo mohol by sa upraviť prvý príspevok a dať tam aj cenu aj fotky :)

Odesláno

Upraveno ;)

Zatím zjišťuji ceny vždy za 1ks výpalku a to průměrného rozměru. Lépe to asi nezjistím, protože nevím, kolik kusů bude :)

Takže veškeré ceny, které uvedu, budou informativní a nejvyšší možné.

Odesláno

Nerez půjde povrchově upravit a to elektrochemickým leštěním :) ale bude to pálka a tohle já nejsem schopen zařídit.

Jde i mechanické leštění, broušení, abrazivním dmýcháním a podobně. A pak je tu možnost mořením, mělo by být levnější jak elektrochemické leštění, ale pořád dražší než mechanické leštění. Je jasné, že prostě chemie je dražší :)

EDIT: pokud se nepletu, takto si to pamatuji z práce, více o tom nevím, standardně nerez dále neupravujeme.. Znak bude nejlepší z obyčejného plechu a pak zinkovat, celkově to bude levnější jako lev z nerezu, jako včetně povrchovky,.. :)

[upravil dne 2/1/13 22:08 od Lukáš_307]

Odesláno

Příští týden se zeptám v práci co se s tím dá dělat, a hlavně taky aby to bylo zadarmo nebo jen za protislužbu:D

Pak se rozhodnu zda jít do plechu nebo nerezu:myslim

Znak barevnej mít nechcu, barevnej bude podklad pod znakem.

Odesláno

Tak takhle by to asi šlo taky:myslim

Prostě co nejblíže origo stavu, abych mohl nechat stávájící rámeček kolem lvíčka bez nějakých úprav.

Odesláno

Se zinkem se k němu dostaneš blízko, ale pořád to nebude ono. Chrom je více zrcadlový odstín... S takovou povrchovkou ti nepomůžu, jedině koupit spray a nastříkat si to doma :)

Odesláno

Sprejem stříkat chrom to je ta největší prasečina:D

Zeptám se v práci, mám tam taky nějaký známosti v oblasti lakování, stříkání, kovobrábění a podobně.

Odesláno

Odborník jsem kdysi býval, ale takovej odborník aby chrom stříkanej sprejem vypadal k světu zase nejsu, ostatně takovýho snad ani neznám:D:D

Zeptám se na nějakou tu chemickou úpravu na chrom, myslím že to dělají i v Brně, a tuším že za tak malej kousek by mohli chtít do 200.-, to už by docela stálo za hřích.

Odesláno

Zkusím se poptat, ale nic neslibuji... Komaxit zvládnu, zinek a černění taky, to je ale všechno, nejspíš :) to platí i pro ostatní ;)

Odesláno

PÁNOVÉ, mám tady ceny od pana Matušíka, který má relativně velkou a dobrou firmu v Prostřední Bečvě.

V ceně je započítáno: vypálení, materiál, manipulace, programování, příprava stroje, balení a expedice.

Dopravu bych zařídil já osobně, i když to nemám úplný kousek :)

Ceny za 1 ks

- obyčejný plech, tl. 1,5mm: 115kč

- nerez, tl. 1,5mm: 128kč

- nerez, tl. 1mm: 121kč

Ceny za 10 ks

- obyčejný plech, tl. 1,5mm: 21kč

- nerez, tl. 1,5mm: 34kč

- nerez, tl. 1mm: 72kč

Ceny za 20 ks

- obyčejný plech, tl. 1,5mm: 15kč

- nerez, tl. 1,5mm: 29kč

- nerez, tl. 1mm: 22kč

Teď je potřeba zjistit, kdo by měl vážný zájem a kdo ne, upřímně, 100kč za logo se mi dávat nechce, když mě pak bude čekat ještě koupě předního znaku, pak povrchová úprava a podobně...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...