Cult981 Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Zdravil ludia byvam na v Kosiciach a chcel by som vediet vsetko o ultrazvuku vstrekov, videl som tu pra vlakien o tom ze t obolo spomenute ale priliz malo skusenosti. Chcel by som vediet ci sa to oplati. Kde v oblasti Kosic by som to mohol zrealizovat, niekto seriozny zo skusenostami.( som ochotny to poslat vsade okrem BA, senec lebo znameho oklamal a nebol jedniny) Koko je primerana cena? Vase skusenosti a zmeny. Ci nakoniec nieje lepsie riesenie dat na repas a aj tam porosim nejake rady a firmy. Vdaka. Citovat
Micky Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Vstřiky Siemens moc lidí repasovat neumí. :-( Citovat
adam.bogocz Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Striky Siemens se nedají repasovat, max. vyčistit ultrazvukem... na Siemens vstřiky v RHR není repas. sada. Někde jsem ale slyšel že by se to snad příští rok mělo změnit. On je po tom ultrazvuku risk, že pokud to po vyčištění bude \"chcát\" tak nebudeš moct vyměnit ten kolík s \"dírkou\" a budeš stejně v pytli... Citovat
Marcel00 Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 ...som ochotny to poslat vsade okrem BA, senec lebo znameho oklamal... to akoze inde ta oklamat nemozu ??? zaujimava myslienka ja som posielal vstreky do diesel-tp kladno... Citovat
jaykay Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 tady pisou, ze to umi http://www.diesel-tp.cz/ Citovat
jaykay Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 http://www.autoopravna-tesar.cz/czech/diesel-servis-delphi-a-denso tady delali vstriky mne (bosch) a taky pisou, ze umi Siemens [upravil dne 10.12.2012 13:16 od jaykay] Citovat
merlin99 Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 mne sa skor zda ze zakladatel to nestudoval poriadne, Kladno je tu referencovane x-krat ako spokojnost... aj vsetky tie detaily, aj je pisane kde ake ine skusenosti boli... Resp. doplnim: osobne to radsej poslem dalej kde su dobre referencie, ako budem testovaci kralik niekde lokalne bud s neistymi referenciami alebo niekomu co sa to uci akurat. [upravil dne 10/12/12 13:32 od merlin99] Citovat
adam.bogocz Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 tady pisou, ze to umi http://www.diesel-tp.cz/ přesně tam jsem volal a když jsem se ptal na svuj RHR tak mi řekli že ty Siemens vstřiky neumí Citovat
Milhaus65 Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Já bych do toho zbytečně nevrtal. Do 10l nafty nalít jeden TEC udělá spolehlivější službu. Citovat
Cult981 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 Ked budem pisat k tomu sencu, situacia bola takze, ze mu kamarat poslal vstreky na chryslera za vopred dohodnutu sumu, nakoniec si pre nich musel ist sam lebo po fuske mu povedal cenu skoro 2x vacsiu... tak preto ma tato oblast nezaujma. Takze s tym Autodoprava Tesar Plzen ma niekto skusenost ze ich daju dokopy? Lebo ak som to spravne pochopil tak TP spol na to nema vybavenie , konkretne na tie siemens... Celkom som nepochopil co sa moze pokaziat na tom ultrazvuku.. Citovat
jaykay Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 ja mel u Tesare na repas Bosche z 1.6HDI, zda umi Siemensy nevim, zkus je kontaktovat Citovat
adam.bogocz Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Kdokoliv udělá repas vstriku siemens u rhr motorů tak to bude nějaká čína nebo tak něco, siemens náhradní díly neuvolnil! Tak bacha, ať nedopadnete tak že budete za chvíli stejně kupovat nové.. Citovat
Cult981 Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 Tak ja som bol v origo Peugeote a zaplatil som za repas 260Eur, zatial to ide ako ma. Funguje to tam dokonca tak ze tvoj vstrek zoberu na vymenu za repasovany a je tam potom doplatok za vyemnu atd... Takze neviem kam to oni posielaju. Cena na novy je u nich nejakych 400 a za repas nejakych 230 + robota samozrejme. Citovat
merlin99 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 kolko ti dali na ten repasovany vstrekovac zaruku? mozno niekedy naozaj najlepsie riesenie takto. Citovat
očko Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Ako ste zistili že treba niečo robiť so vstrekmi. Ako sa porucha prejavovala na aute? Citovat
Cult981 Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Tak bolo to dost narocne lebo som mal auto v \"oprave\" z dovodu zlych zimnych startov, ten mechanik to ale dost pokaslal. Od nervov bez pladby som od neho zobral auto lebo mu to trvalo 3 tyzdne a na nic neprisiel. Zobral som auto a netahalo, stratilo aspon 70koni, (podla astri co som mal predtym to trosku viem posudit) proste z 0 na 100km 18sekund proste des. Zacali sme riesit vsetky veci okrem vstrkov lebo zevraj boli na testoch). Takze turbo , podtlaky, palivova sustava, pumpy, tesnenia... proste bolo toho strasne vela, prisiel vacsi mraz a z auta sa zaclo parit a nafta vsade na motore. Prisli sme na to ze ten super mechanik nedotocil vstrek a ho prerazilo. Vystrelovalo to prepadovu hadicku. Pre istotu som si kupil hadicky zhruba o priemere koncovky prepadovych hadiciek a zmeral som kolko nafty ide do prepadu. Dva vstreky boli ok a jeden pustal viac ale ten vadny najviac. A ked sa vratime na zaciatok fora tak predtym ako dam na repas alebo na ultrazvuk ten jeden vstrek ktory sice chodi nemam stratu vo vykone ale najviac ho podozrievam z toho ze sa mu nechce startovat, nema to uz co ine byt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.