Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravil ludia byvam na v Kosiciach a chcel by som vediet vsetko o ultrazvuku vstrekov, videl som tu pra vlakien o tom ze t obolo spomenute ale priliz malo skusenosti.

Chcel by som vediet ci sa to oplati.

Kde v oblasti Kosic by som to mohol zrealizovat, niekto seriozny zo skusenostami.( som ochotny to poslat vsade okrem BA, senec lebo znameho oklamal a nebol jedniny)

Koko je primerana cena?

Vase skusenosti a zmeny. Ci nakoniec nieje lepsie riesenie dat na repas a aj tam porosim nejake rady a firmy.

Vdaka.

Odesláno

Striky Siemens se nedají repasovat, max. vyčistit ultrazvukem... na Siemens vstřiky v RHR není repas. sada. Někde jsem ale slyšel že by se to snad příští rok mělo změnit.

On je po tom ultrazvuku risk, že pokud to po vyčištění bude \"chcát\" tak nebudeš moct vyměnit ten kolík s \"dírkou\" a budeš stejně v pytli...

Odesláno

mne sa skor zda ze zakladatel to nestudoval poriadne, Kladno je tu referencovane x-krat ako spokojnost... aj vsetky tie detaily, aj je pisane kde ake ine skusenosti boli...

Resp. doplnim: osobne to radsej poslem dalej kde su dobre referencie, ako budem testovaci kralik niekde lokalne bud s neistymi referenciami alebo niekomu co sa to uci akurat.

[upravil dne 10/12/12 13:32 od merlin99]

Odesláno

Ked budem pisat k tomu sencu, situacia bola takze, ze mu kamarat poslal vstreky na chryslera za vopred dohodnutu sumu, nakoniec si pre nich musel ist sam lebo po fuske mu povedal cenu skoro 2x vacsiu... tak preto ma tato oblast nezaujma.

Takze s tym Autodoprava Tesar Plzen ma niekto skusenost ze ich daju dokopy? Lebo ak som to spravne pochopil tak TP spol na to nema vybavenie , konkretne na tie siemens...

Celkom som nepochopil co sa moze pokaziat na tom ultrazvuku..

Odesláno

Kdokoliv udělá repas vstriku siemens u rhr motorů tak to bude nějaká čína nebo tak něco, siemens náhradní díly neuvolnil! Tak bacha, ať nedopadnete tak že budete za chvíli stejně kupovat nové..

Odesláno

Tak ja som bol v origo Peugeote a zaplatil som za repas 260Eur, zatial to ide ako ma. Funguje to tam dokonca tak ze tvoj vstrek zoberu na vymenu za repasovany a je tam potom doplatok za vyemnu atd...

Takze neviem kam to oni posielaju. Cena na novy je u nich nejakych 400 a za repas nejakych 230 + robota samozrejme.

Odesláno

Tak bolo to dost narocne lebo som mal auto v \"oprave\" z dovodu zlych zimnych startov, ten mechanik to ale dost pokaslal.

Od nervov bez pladby som od neho zobral auto lebo mu to trvalo 3 tyzdne a na nic neprisiel.

Zobral som auto a netahalo, stratilo aspon 70koni, (podla astri co som mal predtym to trosku viem posudit) proste z 0 na 100km 18sekund proste des.

Zacali sme riesit vsetky veci okrem vstrkov lebo zevraj boli na testoch).

Takze turbo , podtlaky, palivova sustava, pumpy, tesnenia... proste bolo toho strasne vela, prisiel vacsi mraz a z auta sa zaclo parit a nafta vsade na motore.

Prisli sme na to ze ten super mechanik nedotocil vstrek a ho prerazilo.

Vystrelovalo to prepadovu hadicku.

Pre istotu som si kupil hadicky zhruba o priemere koncovky prepadovych hadiciek a zmeral som kolko nafty ide do prepadu. Dva vstreky boli ok a jeden pustal viac ale ten vadny najviac.

A ked sa vratime na zaciatok fora tak predtym ako dam na repas alebo na ultrazvuk ten jeden vstrek ktory sice chodi nemam stratu vo vykone ale najviac ho podozrievam z toho ze sa mu nechce startovat, nema to uz co ine byt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...