Driver Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Co by jste zvolili vy? Starý radio dosloužilo a chci si koupit nějaký levnější radio s MP3 a váhám mezi dvěma značkama: CLARION DB 358RMP PANASONIC CQ-C1321NE Akorát jsem ani u jednoho nenašel jaký mají antishock na CD a MP3. Tak jsem přehlídnul, že už se tady v jednom příspěvku někdo na Panasonika ptal, ale ještě by mě kdyžtak zajímal ten Clarion. Ještě jsem našel tohle radio: Sencor máte někdo zkušenost jak funguje přehrávání z USB nebo pamě?ové karty? Ta cena mi připadá zajímavá na to co všechno umí. Sencora jsem měl ve Fáčku a hrálo bezva takže teď váhám jestli to nezkusit koupit. [upravil dne 22/6/05 Driver] Citovat
Majkie Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Subjektivně hlasuju pro Panasonic... už proto, že podobný model mám.. a jsem z něj přímo unešen... A dokonce mp3ky přehrává víc než jen třikrát , a to je co říct. Citovat
Driver Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Takže jelikož rádia Panasonic řady C1301/1311/1321 momentálně nikde nemají a termín dodání je nejdříve za 14 dní, jdu si zítra pro Clariona. Tak jsem zvědavej jestli bude za málo peněz alespoň trochu muziky Citovat
Majkie Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Kecáš, pane.. http://www.exa.cz/autoradio-panasonic-cqc1301ne-p-1356.html http://www.exa.cz/autoradio-panasonic-cqc1321ne-p-1358.html [upravil dne 23.6.05 Majkie] Citovat
Driver Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 hm tady jsem nekoukal, ale jde o to jestli nekecají oni. Já jsem obvolal tři internetový obchody - Korunka, Kasa.cz a ještě jeden a všude mi bylo řečeno že nejsou a že je nemá ani přímo Panasonic, dodání 14 dní. Ale to už je jedno, jdu pro toho Clariona, už nemám náladu odvolávat co jsem slíbil a slibovat co jsem odvolal Citovat
Ajdamek Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Na www.alzasoft.cz ho maj určitě. PS: mám skoro to samý, ale s vyklápěcím panelem a spokojenost maximální Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.