Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co by jste zvolili vy? Starý radio dosloužilo a chci si koupit nějaký levnější radio s MP3 a váhám mezi dvěma značkama:

CLARION DB 358RMP

PANASONIC CQ-C1321NE

Akorát jsem ani u jednoho nenašel jaký mají antishock na CD a MP3.

Tak jsem přehlídnul, že už se tady v jednom příspěvku někdo na Panasonika ptal, ale ještě by mě kdyžtak zajímal ten Clarion.

Ještě jsem našel tohle radio: Sencor

máte někdo zkušenost jak funguje přehrávání z USB nebo pamě?ové karty? Ta cena mi připadá zajímavá na to co všechno umí. Sencora jsem měl ve Fáčku a hrálo bezva takže teď váhám jestli to nezkusit koupit.

[upravil dne 22/6/05 Driver]

Odesláno

Subjektivně hlasuju pro Panasonic... už proto, že podobný model mám.. a jsem z něj přímo unešen... A dokonce mp3ky přehrává víc než jen třikrát :D, a to je co říct.

Odesláno

Takže jelikož rádia Panasonic řady C1301/1311/1321 momentálně nikde nemají a termín dodání je nejdříve za 14 dní, jdu si zítra pro Clariona. Tak jsem zvědavej jestli bude za málo peněz alespoň trochu muziky ;)

Odesláno

hm tady jsem nekoukal, ale jde o to jestli nekecají oni. Já jsem obvolal tři internetový obchody - Korunka, Kasa.cz a ještě jeden a všude mi bylo řečeno že nejsou a že je nemá ani přímo Panasonic, dodání 14 dní. Ale to už je jedno, jdu pro toho Clariona, už nemám náladu odvolávat co jsem slíbil a slibovat co jsem odvolal :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...