Ducatista Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Protože jsem teď koupil nový sedačky z verze SPORT na mýho prcka 106ku, tak se chci zeptat: 1) jak vlastně poznám, jestli jsou ty patrony funkční (nevystřelený) - jen dodám, že moje 106 nemá airbagy, takže kontrolku na palubce nemám 2) po namontování sedaček jsem si všimnul, že starý a nový sedačky mají jinou zásuvku, takže to tam nejde připojit. Když ufiknu dráty a napojím na jinou zásuvku, můžu zaměnit (prohodit) ty dráty (plus a minus), nebo to funguje jen v jedné poloze? 3) jak vlastně ty patrony fungují? Jsou dole na boku pod sedačkou. Měl jsem představu, že když je havárka, tak by to mělo pás přitáhnout, ale to by přece musely být někde ve sloupku, ale když jsou tam dole u ruční brzdy, kde je pás pouze provléknutý tou zacvakávací sponou, nějak nechápu ten princip. Momentálně je nemám kvůli jiné zásuvce zapojené, protože v tom mrazu se mi to nechce předělávat a pájet, tak mě zajímá o kolik je snížená bezpečnost. Díky Citovat
Ducatista Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 díky za odkaz - ale jeste jednou se zeptam na bod 2, to tam zodpovězeno není - az budu předělávat zásuvky, pokud prohodím dráty, bude to fungovat? nevíte někdo? Ty zásuvky mají totiž úplně jinej tvar, takže je to 50:50 že trefím polaritu předchozího zapojení. Citovat
marko306 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Ktoré konektory máš na mysli? Tie čo sú pod sedačkou alebo tie čo sú priamo v pyropatróne? Lebo tie čo sú v pyropatróne by mali byť rovnaké, s výbežkom, čiže by sa polarita nemala pomýliť. Citovat
Ducatista Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Mám na mysli ten konektor pod sedackou. Ale ted jsem vzal nozik a obnažil tu bužírku a ty 2 draty jsou oranzovej a cernej a na druhe sedacce oranzovej a modrej, tak to nejspis bude v pohode, oranzovou dam na oranzovou a přepolovany by to byt nemělo... jeste musim sehnat ty konektory, zkusim na vrakaci u nas Citovat
marko306 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Odpoj konektory priamo na pyropáse, tie by maly byť rovnaké. Citovat
Ducatista Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 čoveče vidíš, to mě nenapadlo podívat se po drátě dál až k patroně, jestli by to nešlo odpojit i tam. Myslel jsem že u patrony je ten drát natvrdo. díky díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.