Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ľudia vopred sa ospravedlňujem ak sa niekde riešela podobná téma, potreboval by som vedieť približne alebo kde presne sa nachádza radiaca jednotka centralného zamykania. Chcem si pripojiť dialkove ovládanie centralného zamykania.

Istotne radiaca jednotka centrály je v poistovej skrinke len ktorý z adaptéroch vedie k nej? Dik za nápady a info :)

Odesláno

Jednotka centrálního zamykání je integrována v BSI. Ale neměl by být problém na ni připojit nějakou neorigo dálku. Ovšem potřebuješ k tomu mít schema zapojení origo centrálního zamykání. K zjištění toho schema je ale potřeba VIN.

Odesláno

univerzálny :) už je napojený a funguje. Len zo začiatku to robelo dajake blbosti napr nesvieteli svetla a podobne. Ked som nastartoval slo vsetko v pohode od vtedy to funguje dobre

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

zdravim mam podobny problem.mam univerzalny dialkovy ovladac a chcel by som ho napojit na seriovy cenral. ma tu nieko schemu ako by som to mohol zapojido BSI? moje VIN: VF32MHFXA9Y039365

Upraveno uživatelem stevee

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...