Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no kamos dal znameho z rodiny a v poistovni svine to zistovali a nakoniec mu neuznali poistnu udalost... :/

uz to neriesim, aj tak je cele \"okamienkovane\" :D

a v inej poistovni mi nikto neda max. bonus t.j. 70%... havarijna na auto je 1080evri... takze to mam za nejakych 300E teraz...

No nevím jaké jsou u Vás ceny, ale to platím i s připojištěním skla na tuším 15 tis. ;)

Odesláno

tak ja platim 7700KC... takze spoko + ak chcem pripoistenie skla tak cca + 1400KC (ktore ale nemam) aked tak rozmyslam tak 1400Evri = 56Eur t.j. za 3 roky co mam auto by som zaplatil pripoistenie za sklo cca 168eur :D a tolko ma stoji nove sklo.. :) taze ak mi najblizsie 3 roky nepukne sklo, tak potom moze zas a nebudem stratovy :D :D

Odesláno

nechapem.. tak ja mam v presove uplne nove celne okno na predaj a nikto ho nechce...

sklo je urcene pre svetelny a dazdovy senzor. povod skla je zo skladu v peu.

ak by mal niekto zaujem tak nech napise SZ.

[upravil dne 6/12/12 19:16 od Marcel00]

Odesláno

aj podla foto je vidiet, ze nemam ziadne senzory, len obycajne sklo, preto som nereagoval ani na Marcelov odkaz... cena za komplet s vymenou 167Evri sklo: NordGlass (tusim)...

Odesláno

no tak to si vysmiaty ked mas iba obycajne sklo.....mne so senzormi povedali v Hornete sumu cca 500€ a to som bol prekvapeny kedze v Peu mi hovorili podobnu sumu

kazdopadne by ma zaujimala poistovna kde platis 300€ ak to nie je tajomstvo

Odesláno

no v peu ma presviedcali ze nove musi byt so senzormi lebo ze potom mi nemusia fungovat korektne senzory

v podstate toto je moj a nielen moj problem, svetelny bezchybne funguje ale dazdovy stale chyba na DIA

Odesláno

no neviem... pocujem to prvy krat...

ale budiz, ked ti to povedali tak ma mrzi ze ti nemozem pomoct,

ale viem a pytal som sa na to davnejsie u nas a povedali mi ze

sklo je bez senzorov a ono sa to preklada.

Mozem to preverit a zistit, ale nedava mi to zmysel. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...