Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Stretol sa uz niekto s problemom, ze sa samovolne otvaraju dvere kufra? Nemaju na to vplyv otrasy, proste sa zrazu rozsvieti kontrolka ze je otvoreny kufor a svieti svetlo v kufri, zamok sa proste sam otvori. Tak ak niekto vie kde zacat, budem vdacny. Vystupim, zabuchnem a pohoda, vacsinou to spravi po starte auta, pocas jazdy uz nie, napr. ale zastavim na parkovisku, zacuvam, rozbehnem sa a blik, uz je otvoreny A este jedna vec, ako sa nastavuju hodiny Citovat
merlin99 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 piseme teraz o P407?? Hodiny: podla toho ake mas radio;-) vid manual: http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Citovat
Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Jasne, o 407, radio je rt4 myslim (s navi atd). nemam ziadny manual:roll Citovat
Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Ked ja ten fu*king manual nemam, sakra Vecer pohladam Citovat
pipistrel Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 ale ved ti poslal merlin link na manual TU Citovat
Judes Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Jasne, o 407, radio je rt4 myslim (s navi atd). nemam ziadny manual:roll Pozri do maili , a vytaj medzi 407-mami. Citovat
merlin99 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Jasne, o 407, radio je rt4 myslim (s navi atd). nemam ziadny manual:roll No jasne to neni, mas v podpise 306tku a 406tku, k tomu tvojmu jasne;-) S navi je aj RT3;-) a manual : keby si klikol na ten link miesto nadavania? [upravil dne 4/12/12 14:40 od merlin99] Citovat
Judes Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Už som mu ho poslal do mailu, no je nejaký problém alebo sa tam nevojde, prišlo mi späť nejaké \"Deliveri\" či čo. Pošli mi mailovú adresu ak máš inú ako klubovú. Citovat
merlin99 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Judes, naco mu to posielas mailom, ked to ma na webe? Citovat
Judes Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Na webe v tom musú hladať a takto by to mal všetko pokope v PDF-ku a v prípade potreby vždy po ruke . Citovat
merlin99 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 mne to nevadi, kludne mu to posli, ja som mu dal link lebo to je najjednoduchsie pre obe strany:-) Citovat
Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Chlopi, som na mobile, vecer sa na to tesim, na aute som presiel len 30km zatial, nemam este zmeneny podpis ani nist, stvu ma len tie dvere a na hodiny som si spomenul tak mimochodom merlin99: s rtfm zacal pyrone, tak som mu len odpovedal, ja len tak nenadavam Citovat
merlin99 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 :-) sak my sme v pohode :-) ze ta tie dvere seru, dokazeme pochopit:) Pozri si niektore vlakna co to boli od dverach kombikov, mozno tam nieco bude podobne. Zadne okno byva problemove napr mikrospinac. [upravil dne 4/12/12 15:19 od merlin99] Citovat
Cinicman Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Si si kúpil nový kočár? Onasis... Citovat
Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Cinic: yop, foto a info uz coskoro Citovat
Laďa Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Nemačkáš náhodou omylem při startování prostřední čudlík na klíčku? Když to dělá jen při startování. Citovat
Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Uz som na to prisiel ako sa to sprava, vzdy ked otvorim dvere na aute a dojde k odomknutiu vozidla, tak zadne dvere sa odomknu a zaroven aj otvoria. Teraz som sa s tym hral. Celkovo je tam zla elektrika v zadnych dverach, nejde ani stierac, takze to vsetko vymenim a tym odstanim \"zatial\" jedinu chybicku na krase A podla manualu ked sa stlaci prostredne tlacitko na ovladaci tak sa odomkne iba to sklo, ci? Hodiny som uz nastavil, manual moc nepomohol, v ceskom menu to bolo schovane pod polozkou \"Mezinarodni nastaveni\" alebo take nieco:D Podla manualu som zistil ze mam podla vsetkeho radio RT3 s farebnym displayom 16:9 Hned ako prestane snezit budu aj fotos a blizsie info Citovat
gedu Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 no pekne tak pánko si kúpi nový kočár a ani sa v sobotu nepochváli. asi dostaneš :bacha:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.