Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stretol sa uz niekto s problemom, ze sa samovolne otvaraju dvere kufra? Nemaju na to vplyv otrasy, proste sa zrazu rozsvieti kontrolka ze je otvoreny kufor a svieti svetlo v kufri, zamok sa proste sam otvori. Tak ak niekto vie kde zacat, budem vdacny. Vystupim, zabuchnem a pohoda, vacsinou to spravi po starte auta, pocas jazdy uz nie, napr. ale zastavim na parkovisku, zacuvam, rozbehnem sa a blik, uz je otvoreny :)

A este jedna vec, ako sa nastavuju hodiny :aut

Odesláno
Jasne, o 407, radio je rt4 myslim (s navi atd). nemam ziadny manual:roll

No jasne to neni, mas v podpise 306tku a 406tku, k tomu tvojmu jasne;-)

S navi je aj RT3;-)

a manual : keby si klikol na ten link miesto nadavania?

[upravil dne 4/12/12 14:40 od merlin99]

Odesláno

Už som mu ho poslal do mailu, no je nejaký problém alebo sa tam nevojde, prišlo mi späť nejaké \"Deliveri\" či čo.

Pošli mi mailovú adresu ak máš inú ako klubovú.

Odesláno

Chlopi, som na mobile, vecer sa na to tesim, na aute som presiel len 30km zatial, nemam este zmeneny podpis ani nist, stvu ma len tie dvere a na hodiny som si spomenul tak mimochodom ;)

merlin99: s rtfm zacal pyrone, tak som mu len odpovedal, ja len tak nenadavam :)

Odesláno

:-) sak my sme v pohode :-) ze ta tie dvere seru, dokazeme pochopit:)

Pozri si niektore vlakna co to boli od dverach kombikov, mozno tam nieco bude podobne. Zadne okno byva problemove napr mikrospinac.

[upravil dne 4/12/12 15:19 od merlin99]

Odesláno

Uz som na to prisiel ako sa to sprava, vzdy ked otvorim dvere na aute a dojde k odomknutiu vozidla, tak zadne dvere sa odomknu a zaroven aj otvoria. Teraz som sa s tym hral. Celkovo je tam zla elektrika v zadnych dverach, nejde ani stierac, takze to vsetko vymenim a tym odstanim \"zatial\" jedinu chybicku na krase :)

A podla manualu ked sa stlaci prostredne tlacitko na ovladaci tak sa odomkne iba to sklo, ci? :myslim

Hodiny som uz nastavil, manual moc nepomohol, v ceskom menu to bolo schovane pod polozkou \"Mezinarodni nastaveni\" alebo take nieco:D Podla manualu som zistil ze mam podla vsetkeho radio RT3 s farebnym displayom 16:9 :)

Hned ako prestane snezit budu aj fotos a blizsie info :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...