mufikus Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Zdravím všechny.Mam takový problem.Vyměnil jsem čepy žízení a od te doby když vjedu na větší nerovnost cukne mi volant.To cuknutí je o několik centimetru.žadný rany nejsou slyšet.Nevite někdo čím by to bylo? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 A geometrii jsi dělal? jak předku tak zadku? Citovat
mufikus Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Geo dělana.stabilizačky vpohodě,ložiska uložení taky.Začlo to pravě až po výměně těch čepu. Citovat
marko306 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Kúpil si správne guláky? Dotiahol si ich na fest? Majú rovnaký priemer čapu ako diera? Dieru pre čap si skontroloval? Nie je vybitá od starého guláku? Ako myslím či neni už oválna. Stačí rozdiel pol milimetra a je to v prdeli. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 dotáhl si poloosy? rsp dotáhl jsi všechno? Citovat
mufikus Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Kúpil si správne guláky? Dotiahol si ich na fest? Majú rovnaký priemer čapu ako diera? Dieru pre čap si skontroloval? Nie je vybitá od starého guláku? Ako myslím či neni už oválna. Stačí rozdiel pol milimetra a je to v prdeli. Tak kulaky jsem koupil 100% správný,ale na tu diru kouknu jestli neni vymlacena.Dík za tip Citovat
mufikus Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 dotáhl si poloosy? rsp dotáhl jsi všechno? tak dotažený to je na to jsem koukal. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Možná se budu opakovat a ty taky.Ale tu geometrii, dělal jsi jí až po těch čepech řízení? občas mi přijde že lidi nerozuměj co to vůbec je a proč by to měli dělat Citovat
mufikus Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Možná se budu opakovat a ty taky.Ale tu geometrii, dělal jsi jí až po těch čepech řízení? občas mi přijde že lidi nerozuměj co to vůbec je a proč by to měli dělat Ano byl jsem na laserove geometrii hned druhý den po výměně.Srovnali tam co mohli.jedině bych to mohl zkusit ještě jednou a někde jinde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.