Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.Mam takový problem.Vyměnil jsem čepy žízení a od te doby když vjedu na větší nerovnost cukne mi volant.To cuknutí je o několik centimetru.žadný rany nejsou slyšet.Nevite někdo čím by to bylo?

Odesláno

Kúpil si správne guláky? Dotiahol si ich na fest? Majú rovnaký priemer čapu ako diera? Dieru pre čap si skontroloval? Nie je vybitá od starého guláku? Ako myslím či neni už oválna. Stačí rozdiel pol milimetra a je to v prdeli.

Odesláno
Kúpil si správne guláky? Dotiahol si ich na fest? Majú rovnaký priemer čapu ako diera? Dieru pre čap si skontroloval? Nie je vybitá od starého guláku? Ako myslím či neni už oválna. Stačí rozdiel pol milimetra a je to v prdeli.

Tak kulaky jsem koupil 100% správný,ale na tu diru kouknu jestli neni vymlacena.Dík za tip

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Možná se budu opakovat a ty taky.Ale tu geometrii, dělal jsi jí až po těch čepech řízení? občas mi přijde že lidi nerozuměj co to vůbec je a proč by to měli dělat

Odesláno
Možná se budu opakovat a ty taky.Ale tu geometrii, dělal jsi jí až po těch čepech řízení? občas mi přijde že lidi nerozuměj co to vůbec je a proč by to měli dělat

Ano byl jsem na laserove geometrii hned druhý den po výměně.Srovnali tam co mohli.jedině bych to mohl zkusit ještě jednou a někde jinde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...