Viper Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Help, Help... Moje stařenka 406 HDi 110k - mi zase chcípla, už se mi jízda pomalu mění na adrenalinový zážitek vyjedu vždy, ale nevím jestli se vrátím - chce to mít s sebou batoh s jídlem a teplým prádlem :-(. Ne teď vážně - mám závadu na vysokotlaku - na to jsem přišel sám :-) a jelikož jsem nechtěl opravovat metodou pokus omyl, nechal jsem si načíst diagnostikou poruchu - měl jsem nejprve podezření na DRV ventil, protože už jsem jednu podobnou závadu měl cca před rokem a půl. Ventil jsem tehdy vyměnil (zn. Bosch funglovka) no a tak se mi příliš nezdálo, že by to zase odešlo. Diagnostika mi napsala vadný snímač otáček klikové hřídele a vadný aktivátor pístu čerpadla nebo tak nějak. takže netuším co s tím. poraďte někdo popř. jestli máte někdo na prodej za rozumnou cenu čerpadlo tak mi dejte vědět. Děkuji moc všem zn. spěchá u stání na autobus mě zebou nohy nemec.pavel@email.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.