Stejsn Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Omlouvám se, jistě se to tu už řešilo, ale přes vyhledávání jsem to nenašel. Chci se zeptat, jestli jde jednoduše vyměnit dva různé displeje od rádia / teploměru/hodin. Konkrétně mě štve, že musím pořád přepínat čudlíkem, když chci vědět kolik je venku stupňů nebo kolik je hodin. Displej samozřejmě pokaždé ukazuje zrovna ten údaj, který nechci. Je to tedy tuším displej typ B? Chtěl bych typ C (jestli to říkám správně), který hodiny a teploměr ukazuje najednou. Nejde mi o žádné funkce navíc, jen o lepší zobrazení těch stávajících. Počítač v autě nemám. Citovat
John Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Ahoj koukni sem zde se dost to rešilo jinak B a C display se dá zaměnit jen C se dost kazí a odchází a novej stoji dost. Citovat
Stejsn Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Děkuju, přesunu se s dotazama tam. Citovat
Stejsn Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Tak ještě jinak: mám podle všeho typ A a chci typ B, pokud by ty údaje uměl zobrazit tak jak chci. Je to možné zaměnit? Stará elektrika, neMUX. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Můžeme to zkusit. Ten B displej někde mám. Citovat
Stejsn Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Byl bych rád. Jen kdyby mi někdo potvrdil, že by to neměl být problém. Nechci nic bastlit. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Zkusíme tam dát ten B, zkusíme povolit na dia a uvidí se. V charakteristikách v SB máš uvedeno že je tam PP. Máš na konci pravé páčky funkční tlačítko? Citovat
Stejsn Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Na konci pravé páčky funkční tlačíko mám, přepíná mi právě mezi hodinami a teploměrem. Já vím že v charakteristice mám PP, taky mě to udivilo, ale je možné že to auto už je trochu bastlené, mám tlačítko i na levé páčce, ač by tam být nemělo. Nic nedělá, ale je tam. [Edited on 2/12/12 21:52 by Stejsn] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Tak já pohledám ten displej a pak to můžeme zkusit. Citovat
Stejsn Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Díky, až ho najdeš, napiš mi prosím U2U. Doufám že tímhle pokusem nejde něco zprasit. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 OK, napíšu. Ještě předem zkouknu schemata zapojení, jestli bude odpovídat zapojení konektoru, aby nebyl nějaký pr..er. Citovat
HonzaZ Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Tak zapojení konektorů pro všechny tři typy displejů je stejné. Citovat
Stejsn Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Zupr. Tak až ten displej vyštracháš, tak se mi ozvi. Samozřejmě nespěchá, předvánoční shon respektuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.