Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se, jistě se to tu už řešilo, ale přes vyhledávání jsem to nenašel.

Chci se zeptat, jestli jde jednoduše vyměnit dva různé displeje od rádia / teploměru/hodin. Konkrétně mě štve, že musím pořád přepínat čudlíkem, když chci vědět kolik je venku stupňů nebo kolik je hodin. Displej samozřejmě pokaždé ukazuje zrovna ten údaj, který nechci. Je to tedy tuším displej typ B? Chtěl bych typ C (jestli to říkám správně), který hodiny a teploměr ukazuje najednou. Nejde mi o žádné funkce navíc, jen o lepší zobrazení těch stávajících. Počítač v autě nemám.

Odesláno

Tak ještě jinak: mám podle všeho typ A

changer2.jpg

a chci typ B, pokud by ty údaje uměl zobrazit tak jak chci. Je to možné zaměnit? Stará elektrika, neMUX.

Odesláno

Byl bych rád. Jen kdyby mi někdo potvrdil, že by to neměl být problém. Nechci nic bastlit.

Odesláno

Zkusíme tam dát ten B, zkusíme povolit na dia a uvidí se. V charakteristikách v SB máš uvedeno že je tam PP. Máš na konci pravé páčky funkční tlačítko?

Odesláno

Na konci pravé páčky funkční tlačíko mám, přepíná mi právě mezi hodinami a teploměrem. Já vím že v charakteristice mám PP, taky mě to udivilo, ale je možné že to auto už je trochu bastlené, mám tlačítko i na levé páčce, ač by tam být nemělo. Nic nedělá, ale je tam.

[Edited on 2/12/12 21:52 by Stejsn]

Odesláno

Zupr. Tak až ten displej vyštracháš, tak se mi ozvi. Samozřejmě nespěchá, předvánoční shon respektuju :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...