Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Shanim spinac stahovani okna u spolujezdce, pokud nekdo mate funkcni tak se ozvete na dolcett@seznam.cz je asi kaput nepomohlo vycisteni ani nic, rozebirat to si rika o rozskoceni kousicku po okoli :-) je spatnej, kdyz ho vymenim s tim u ridice tak to jde, ale koukal jsem ze staci v tom paru aby jeden byl kaput a uz nejde okno ovladat ani z jednoho...

Odesláno

Já jej mám. Pokud to chceš dočasně zprovoznit aspoň od řidiče, u spolujezdcova propoj kontakty konektoru drátky - vždy ten úplně krajní se sousedním (1-2, 4-5).

Odesláno

Jojo - ta pararelnost je sviňa - já na to přišel, když jsem dělal fólie a nechal doma tapecy (samozřejmě i s vypínačema - nechal jsem si jenom jeden:) Takže mi nezbylo nic jinýho, než jet zpět domů...

Odesláno

Oni nejsou paralelně, alébrž sériově, v tom je ten fór. Proto jde jeden přepínač nahradit drátovými propojkami, a bude to fungovat taky. Mj., i kdybys nechal doma všechny přepínače, vracet jsi se přesto pro ně nemusel - na tom konektoru je jak +12V, tak oba vývody od samotného motorku okna, takže to lze stáhnout/vytáhnout i pouhým propojením drátků..

Odesláno

Inak,,, v Ziline na SR sa da kupit jeden spinac na stahovanie okien,,, maju bez podsvietenia az podsvietenim,,,,,,,, zaujimavost je ze ten prvy je za 90 SKK a ten druhy za 110 SKK!!!!!!!!!!!!!!!!Dalsia zaujimavost je ze presne pasuju na konektor v P 405,,,,,, vobec nic netreba menit,,,,

Odesláno

Tak to se docela máte - to je levnější jak na vrakáči. Jde jenom o to, aby to podsvícení nebylo třeba růžový. To bych se ani nedivil tý ceně:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...