Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mohyho francouz 2.2HDi -NA PRODEJ- PO SERVISU

Recommended Posts

Odesláno

prave mi dovezli PPL nový 18\" na léto :super:D

Jinak dneska v noci ukradli znamymu červenyho Megane RS, vonafka:papa Kdyby nekdo videl... volat policii prosím a kontaktovat me na 608 37 37 32:super

post-47338-14109629316861_thumb.jpg

Odesláno

sem rad panove že ještě dejchám a funguju, od čtvtka vzato jsem do současnosti spal 3 hodiny, s tim že od patku od 7hodin co jsem vstal do prace jsem do teto chvile nespal vubec....pokud nepocitam usnuti na parkovisti pred domem na par minut, usnuti v metru cestou do prace a usnuti pri psani sms kamaradovi jakej je k***t a jakej ja sem ocas ze sem se nechal prekecat ke kalbě včera po práci. A to mel bejt jenom \"rychlej kulec woe\"

A už si plánuje jak pudem kalit dneska po moji praci...a že jeste ten zitrek v praci dam, prece \"mladej si jenom jednou woe\"

Takže ranni návštěva v Costa cofee, pullitrove Capucino + 2 extra shoty inside, proste 6 extra silnych piccol do pullitru a kapka mlíka a jedeeeeeem do procesu

:myslim:D

Odesláno

panove kdyz se mi rozsvitila kontrolka oleje , ale do servisu mam jeste 3 300km, muze to znamenat ze je spatna kvalita oleje uz, protoze jezdim po meste prevazne?

Nebo jsem nekde prorazil vanu?:myslim:roker:roll

• O 4 týdny později...
Odesláno

ZVAŽUJI PRODEJ, kvuli laguně coupe s 4control:D

případné nabídky do soukromých zpráv,auto je v pohodě, nevím o ničem co by mu chybělo, mimo již zmíněné nemoci klapky klimatizace, což počká do podzimu:myslim:roker

:super:super:super

Odesláno

stejne to nikdo nechce:myslim Lidi na 2.2HDi nemaj koule, radsi si koupěj 1.6HDi:myslim:bojim

Uz se tesim az auto bude mit cerny folie, natreny trmeny a prezuju na 18\" :papa:roker

Odesláno

A to ja bych ji i bral mit penize .. :) Ale je fakt ze to biturbo a zvlast ceny kdyz se s tim neco posere lidi odrazuje mno :)

Odesláno

StibTo: no tak nahradni dily ...jedine co se muze prodrazit je turbina... rozvody, oleje...podvozek...vsecko je stejne s ostatnima verzema. A jestli da clovek za díl co vydrzi zbytek zivotnosti vozu o 10 000kč vic...to uz v celkove cene neni tak vyrazna položka:roker A ten drtivej zatah za to dle me stoji.

Nevim jak je na tom treba slavná 1.6HDi ale me to pri tempomatovych 175km/h točí 3tis otaček..:D:D

Proste uzasnej motor.

BTW zaridit uver je to posledni preci:papa

Grlik: dyt SW je oproti sedanu ošklivý, neelegantní, a do klasickyho kombiku to ma prostorem v kufru taky daleko...:myslim Sedan ma taky obrovskej kufr. Jen to neni upa rodinny no..nebo ano ale ne pro rodinu s malejma detma (kočárky)->jinak pohoda

ALe samozrejme tva volba:papa :aut

Odesláno

Pěkný a moc a neprodávat byla by ho škoda.Osobně si myslím,že ty co mají trošku koule koupí 2.0HDI a ty co chtějí víc tak 2.2 nebo 2.7HDI :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...