Mohy Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 jasny, proc odpovidat celou větou, čím mín písmenek tím víc ušetřenýho času co:myslim:P Jde to nakodovat aspon? Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 ano nejde a nejde nakodovat....... na to není co dál napsat......já to mám ale dodělané UNI coornerem..... Citovat
Mohy Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 aha skoda, hodilo by se to:) Kor kdyz to ma veliky mlhovky a svitej jak hovado... Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 moje zkušenost že při xenonech to nejde vůbec poznat že se něco rozsvěcuje...... Citovat
Mohy Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 prave mi dovezli PPL nový 18\" na léto Jinak dneska v noci ukradli znamymu červenyho Megane RS, vonafka:papa Kdyby nekdo videl... volat policii prosím a kontaktovat me na 608 37 37 32:super Citovat
Mohy Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 sem rad panove že ještě dejchám a funguju, od čtvtka vzato jsem do současnosti spal 3 hodiny, s tim že od patku od 7hodin co jsem vstal do prace jsem do teto chvile nespal vubec....pokud nepocitam usnuti na parkovisti pred domem na par minut, usnuti v metru cestou do prace a usnuti pri psani sms kamaradovi jakej je k***t a jakej ja sem ocas ze sem se nechal prekecat ke kalbě včera po práci. A to mel bejt jenom \"rychlej kulec woe\" A už si plánuje jak pudem kalit dneska po moji praci...a že jeste ten zitrek v praci dam, prece \"mladej si jenom jednou woe\" Takže ranni návštěva v Costa cofee, pullitrove Capucino + 2 extra shoty inside, proste 6 extra silnych piccol do pullitru a kapka mlíka a jedeeeeeem do procesu Citovat
Mohy Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 panove kdyz se mi rozsvitila kontrolka oleje , ale do servisu mam jeste 3 300km, muze to znamenat ze je spatna kvalita oleje uz, protoze jezdim po meste prevazne? Nebo jsem nekde prorazil vanu? Citovat
Judes Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Skontroluj mierkou koľko tam toho oleja máš. Citovat
Mohy Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 no me elektronicka merka hází OK... a teprve pak to vyhodí kontrolku a hlášku... Citovat
Judes Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Myslel som tú klasickú (machanickú) mierku na olej, skontrluj to pre istotu tou. Citovat
Mohy Odesláno 13. únor 2013 Autor Odesláno 13. únor 2013 tak sem koukal, je to teda pod ryskou ale nijak vyrazne... Citovat
Mohy Odesláno 9. březen 2013 Autor Odesláno 9. březen 2013 ZVAŽUJI PRODEJ, kvuli laguně coupe s 4control:D případné nabídky do soukromých zpráv,auto je v pohodě, nevím o ničem co by mu chybělo, mimo již zmíněné nemoci klapky klimatizace, což počká do podzimu:myslim:roker :super:super Citovat
Mohy Odesláno 16. březen 2013 Autor Odesláno 16. březen 2013 tak probehlo první jarní poradny mytí... Sakra porad je to krasny auto:myslim Citovat
Mohy Odesláno 16. březen 2013 Autor Odesláno 16. březen 2013 stejne to nikdo nechce:myslim Lidi na 2.2HDi nemaj koule, radsi si koupěj 1.6HDi:myslim:bojim Uz se tesim az auto bude mit cerny folie, natreny trmeny a prezuju na 18\" :roker Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 A to ja bych ji i bral mit penize .. Ale je fakt ze to biturbo a zvlast ceny kdyz se s tim neco posere lidi odrazuje mno Citovat
Grlik Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 no kdyby to bylo sw tak už ho mám v garáži Citovat
Mohy Odesláno 16. březen 2013 Autor Odesláno 16. březen 2013 StibTo: no tak nahradni dily ...jedine co se muze prodrazit je turbina... rozvody, oleje...podvozek...vsecko je stejne s ostatnima verzema. A jestli da clovek za díl co vydrzi zbytek zivotnosti vozu o 10 000kč vic...to uz v celkove cene neni tak vyrazna položka:roker A ten drtivej zatah za to dle me stoji. Nevim jak je na tom treba slavná 1.6HDi ale me to pri tempomatovych 175km/h točí 3tis otaček..:D Proste uzasnej motor. BTW zaridit uver je to posledni preci:papa Grlik: dyt SW je oproti sedanu ošklivý, neelegantní, a do klasickyho kombiku to ma prostorem v kufru taky daleko... Sedan ma taky obrovskej kufr. Jen to neni upa rodinny no..nebo ano ale ne pro rodinu s malejma detma (kočárky)->jinak pohoda ALe samozrejme tva volba:papa Citovat
John Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Pěkný a moc a neprodávat byla by ho škoda.Osobně si myslím,že ty co mají trošku koule koupí 2.0HDI a ty co chtějí víc tak 2.2 nebo 2.7HDI Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.