linomaniac Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 ahojte zacal mi zle ist ventilator kurenia - ten za skrinkou pred spolujazdcom. Menil som ziarovku v paneli kurenia a trochu som nasponoval kontakty. Tyzden som si myslel, ze som tam zle cosi spravil, ale dnes som dal dole skrinku, a ked na lavej strane pohybem tymi kablikmi co idu dnu, tak sa spusti bud rychlejsie alebo pomalsie. Otacanie je raz tiche a raz ako keby tam bola strcena nejaka palicka, tak to klepe pri rotacii. Ma niekto obrazky rozobrateho ventilatora alebo navod ako ho jednoducho vybrat? pripadne ako vymenit uhliky alebo ja neviem co. Cely sa mi ho menit nechce ani nemam odkial zohnat narychlo, mam na to 5 dni pred dlhou cestou. Citovat
stajgrpavel Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 ahoj . odpoj konektor kam jdou dva silne a dva slabe draty a koukni na nej ... ja ho mel tak nak specenej. jikak se to da cele vyndat . drzi na 3 srouby. kdyz tam strcis hlavu tak dva uvidis a treti je ze zadu. je to na torx ale nevim velikost. Citovat
linomaniac Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 dik za radu, skusim tam pozriet za svetla edit: na starom a novom modeli su rovnake tie ventilatory? [upravil dne 27/11/2012 21:12 od linomaniac] Citovat
stajgrpavel Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 tak to fakt nevim ale asi bude rozdil mezi nemux a mux. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.