Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé, prvního se chystáme s přítulkou na Mácháč, ale jedem naslepo. Máte někdo nějaký tip, kde se tam ubytovat, kde je to pěkný atd..? Já tam v životě nebyl. Ubytování myslím v campu, berem stan. Díky.......DS

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Přátelé, prvního se chystáme s přítulkou na Mácháč, ale jedem naslepo. Máte někdo nějaký tip, kde se tam ubytovat, kde je to pěkný atd..? Já tam v životě nebyl. Ubytování myslím v campu, berem stan. Díky.......DS

Na Mácháči jde campů jako v zimě sněhových vloček - asi nejlepší bude vzít tzo do Doks a pak směrem na Mimoň - tam by ses měl chytit. Dokonce na letošek údajně i nasypali do vody nějakej sajrajt, aby se tam netvořily sinice a voda zústala celý léto vhodná ke koupání (loňská sezóna se totiž dost nepovedla). Jinak na Tvém místě bych kontaktoval Tvého dobrého kamaráda Marlina a nebál bych se ho otravovat požadavkem na zajištění nějakýho SUPER bydleníčka - má to vysloveně u frňáku, tak se může trochu snažit, no ne??? :D:D:D:D:papa

[upravil dne 6/21/Tue, 21 Jun 2005 16:10:18 +0000Tue, 21 Jun 2005 16:10:18 +0000Tue, 21 Jun 2005 16:10:18 +0000Tue, 21 Jun 2005 16:10:18 +0000 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

teda Medvede, to ti teda Dekuju :D Ale pres Mimon bych nejel :aut

Psal jsem z Doks směrem na Mimoň - jinak Tvé Díky samozřejmě s hrdostí sobě vlastní přijímám

Odesláno

Takže krátké shrnutí: Máchovo jezero, resp. autokemp Borný nebrat. Jeli jsme v závěsu za kamarádama, kteří objížděli v čtvrtek kempy na Mácháči. Potom se usadili v kempu Borný a my v pátek přijeli za něma. Stany mezi stromy není takovej problém, parking na parkovišti cca 30 m od našeho stanu taky ne. Co BYL ovšem problém, bylo nějaké vyžití. V campu byl jeden obchod ( spíš okno ) kde nebyly saláty, salám atd. Zato včerejší pečivo s omluvným gestem, že ho neměl kdo koupit. Dále Pizzerie ve výstavbě a jedna hospoda s otřesným Krušovickým točeným na jednou, otřesnej číšník, prostě pro moraváka zážitek negativní. Koupání by bylo super kdyby nepršelo. písčitá pláž a fajn voda. Takže jsme seděli v hospodě a pili to pivo. Ráno jsme se vzbudili, všechno totálně mokrý a vypravili se na snídani do TÉ hospody, kde jsme seděli asi hodinu a číšník si nás prostě nevšímal. Nakonec to dopadlo tak, že jsme raděj oželeli dvě stovky za další noc a jeli pryč. Pak jsme navštívili Safari ve Dvoře králové, 115 Kč vstup pro dospělýho, ale stojí to opravdu za to. Já např poprvé v životě viděl na vlastní oči slona.:o Projeli jsme safari busem pastviny a potom se vypravili na nádrž Rozkoš. Tam to bylo oproti Mácháči jako na jiným světě. Stánek vedle stánku, tam hamburgery, tam housky, tam Zubr, tam Staropramen...houpačky, skluzavky paráda. Tak jsme zůstali tam, objevili fajn stánek s jakýmsi Dačickým pivem kde bylo i pivo malinové pro ženské a užívali si dovolené a konečně se pořádně najedli. Co bylo blbý, tak že o 23 hod začali kempem chodit Security a pakovali stánkaře a? pozavírají. Ráno jsme sbalili stany a jeli do Babiččina údolí, který je asi 10 km odtamtud, podívali se na mlýn, Staré bělidlo a Viktorčin splav a jeli domů. Takže Viva Mácháč, vícekrát mně tam nikdo neuvidí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...