Tantor-BN Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 no to je tiež možno možné niečo iné čoby to mohlo byť ? Citovat
crazybiker Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 vnutorny chladic, alebo sa len odparuje z nejakej diery, Hadicky nemas tvrde? Citovat
Tantor-BN Odesláno 9. únor 2013 Autor Odesláno 9. únor 2013 ktory vnutorny ? ten rediator kurenia ? odparovať no neviem veruže odkiaľ by to mohlo to je asi somarona...to by možno mohlo cez ten bok čo tam je hadica nato že keď maš vela vody Citovat
crazybiker Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 ja by som to neriesil, ak sa len straca voda tak treba naliat nejaky utesnovac a jazdit... Citovat
Tantor-BN Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 dobre vyskušam aj to ... ale aj tak skôr či neskôr ( skôr neskôr cez leto) chcem dať tu hlavu zrepasovať Citovat
mxmen Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 nic na utěsnění tam nedávej nebo ti to zas... radiátor topení Citovat
crazybiker Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 mxmen- daval som taky sracky neraz. a ziadny problem som s tym nemal. Chladit chladilo normalne, a utesnilo to aj vacsie skary... vid.volvo tieklo mi dost z auta,bola to len hadicka na nepristupnom mieste, casu malo resp vobec auto som potreboval nasypal a do dnes jazdi... a to uz par tisic km som prejazdil Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Crazybiker - domníval jsem se, že taháš auta a opravuješ je. Po téhle informaci jsem rád, že jsi tak daleko a že mi 100% nehrozí koupě auta po Tobě. Citovat
crazybiker Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Medved- zle,zle a zle :-D ja nepredavam auta. max za rok-dva jedno auto a zatial ziadny problem.Ja som pisal osobnu skusenost,narozdiel od ostatnych co len neco poculi a uz to je zle.... Nehovorim,ze je to tam spravne dat, ale piseme o 306 rocnik 95, zbytocne do toho tlacit peniaze.Ak to jazdi a len s tou vodou je problem, tak nech hento vyskusa, garantujem ze nic mu neodide(odskusane na viacerych autach). A za 10 eur este mozno vozidlo posluzi rok dva, nez to rozoberat a trepat tam zbytocne stovky eur ked to zostane aj tak stare auto! K tomu,ze odomna by si nekupil vozidlo snazim sa mojim autam dat to najlepsie,len bohuzial malo je casu, nekedy uz objednane a nove diely cakaju vyse mesiaca,dvoch kym sa dostanu do auta,ale bohuzial taka je doba. [upravil dne 11/2/13 06:23 od crazybiker] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.