Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ktory vnutorny ? ten rediator kurenia ? odparovať no neviem veruže odkiaľ by to mohlo to je asi somarona...to by možno mohlo cez ten bok čo tam je hadica nato že keď maš vela vody

Odesláno

mxmen- daval som taky sracky neraz. a ziadny problem som s tym nemal. Chladit chladilo normalne, a utesnilo to aj vacsie skary... vid.volvo tieklo mi dost z auta,bola to len hadicka na nepristupnom mieste, casu malo resp vobec auto som potreboval nasypal a do dnes jazdi... a to uz par tisic km som prejazdil ;)

Odesláno

Crazybiker - domníval jsem se, že taháš auta a opravuješ je. Po téhle informaci jsem rád, že jsi tak daleko a že mi 100% nehrozí koupě auta po Tobě.

Odesláno

Medved- zle,zle a zle :-D ja nepredavam auta. max za rok-dva jedno auto a zatial ziadny problem.Ja som pisal osobnu skusenost,narozdiel od ostatnych co len neco poculi a uz to je zle....

Nehovorim,ze je to tam spravne dat, ale piseme o 306 rocnik 95, zbytocne do toho tlacit peniaze.Ak to jazdi a len s tou vodou je problem, tak nech hento vyskusa, garantujem ze nic mu neodide(odskusane na viacerych autach). A za 10 eur este mozno vozidlo posluzi rok dva, nez to rozoberat a trepat tam zbytocne stovky eur ked to zostane aj tak stare auto!

K tomu,ze odomna by si nekupil vozidlo :D snazim sa mojim autam dat to najlepsie,len bohuzial malo je casu, nekedy uz objednane a nove diely cakaju vyse mesiaca,dvoch kym sa dostanu do auta,ale bohuzial taka je doba.

[upravil dne 11/2/13 06:23 od crazybiker]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...