Bloodeye Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Nevie niekto, kolko moze trvat vymena ostrych vaciek? Zvladnu to v obycajnom \'\'netuning\'\' servise? Citovat
buboman Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 Nic extra na tom není, pokud máš jenom vačky, které sedí do orginálních kol a nemusí se hýbat s časováním. Pokud jsou ale stavitelné kola a bude potřeba to přesně nastavit, tak už je to komplikovanější, vyžaduje to nějaké přípravky a každý to nezvládne. Já jsem měl vačku do původních nestavitelných kol, takže to byla docela pohoda. Vyměnit vačku pokud se jen vačka dá do kola a nic se nemusí složitě nastavovat je navíc otázka hodiny, dvou. Ale samozřejmě musí předtím rozvody dolů, což také zabere dost času. [Edited on 13/3/13 11:49 by buboman] Citovat
Bloodeye Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Bubo, ked rozvody musia ist dolu, znamena to, ze aj zvesit motor ako ked sa menia rozvody? Lebo ja idem davat menit rozvody do jedneho servisu a ostre vacky do druheho (motosport firma). Ale asi to dat naraz do jedneho co... A ano, su to vacky bez dalsich uprav (na seriovy motor) [upravil dne 13.3.2013 13:32 od Bloodeye] Citovat
buboman Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 Rozhodne zajednou. Jinak by dělali víceméne tu stejnou práci dvakrát. Při výměně rozvodů je to navíc fakt jenom hodka, dvě práce. A rozhodně něco na zvedání a udržení motoru. Je tam opravdu málo místa. Když už se budou měnit vačky, tak nezapomenout na nová gufera vačkových hřídelů, jinak nic extra potřeba není. Citovat
Bloodeye Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Tak dal som ostre vacky a po par stoviek km sa mi rozsvietila kontrolka motora a toto hlasi diagnostika: P0131 - O2 Sensor Circuit Low Voltage (Bank I Sensor I) P0135 - O2 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 1) P0341 - Camshaft Position Sensor Circuit Range/Performance Cize tvari sa to tak, ze je chybna predna lambda (bola tam ale nova). Este hlasi to problém s hlídáním polohy vačkového hriadela (s casovanim sa ale nehybalo) Neporadi mi niekto, co s tym? Viem, ze to treba chipnut, no neviem co s tou lambdou, ako zistim, ci je fakt vadna alebo len riadiacej jednotke neprospievaju tie vacky? [upravil dne 24.4.2013 12:36 od Bloodeye] Citovat
PAJA106 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Možná to je blbost, ale sousedovi na saxu též hlásilu chyba lambda a nakonec se ukázalo, že jen nebylo pořádně dotažená (povolila se). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.