Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206 2.0 EW10J4 sportovní vačkové hřídele REMAP

Recommended Posts

Odesláno

Nic extra na tom není, pokud máš jenom vačky, které sedí do orginálních kol a nemusí se hýbat s časováním.

Pokud jsou ale stavitelné kola a bude potřeba to přesně nastavit, tak už je to komplikovanější, vyžaduje to nějaké přípravky a každý to nezvládne.

Já jsem měl vačku do původních nestavitelných kol, takže to byla docela pohoda.

Vyměnit vačku pokud se jen vačka dá do kola a nic se nemusí složitě nastavovat je navíc otázka hodiny, dvou. Ale samozřejmě musí předtím rozvody dolů, což také zabere dost času.

[Edited on 13/3/13 11:49 by buboman]

Odesláno

Bubo, ked rozvody musia ist dolu, znamena to, ze aj zvesit motor ako ked sa menia rozvody? :myslim Lebo ja idem davat menit rozvody do jedneho servisu a ostre vacky do druheho (motosport firma). Ale asi to dat naraz do jedneho co... A ano, su to vacky bez dalsich uprav (na seriovy motor)

[upravil dne 13.3.2013 13:32 od Bloodeye]

Odesláno

Rozhodne zajednou. Jinak by dělali víceméne tu stejnou práci dvakrát. Při výměně rozvodů je to navíc fakt jenom hodka, dvě práce. A rozhodně něco na zvedání a udržení motoru. Je tam opravdu málo místa.

Když už se budou měnit vačky, tak nezapomenout na nová gufera vačkových hřídelů, jinak nic extra potřeba není.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dal som ostre vacky a po par stoviek km sa mi rozsvietila kontrolka motora a toto hlasi diagnostika:

P0131 - O2 Sensor Circuit Low Voltage (Bank I Sensor I)

P0135 - O2 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 1)

P0341 - Camshaft Position Sensor Circuit Range/Performance

Cize tvari sa to tak, ze je chybna predna lambda (bola tam ale nova).

Este hlasi to problém s hlídáním polohy vačkového hriadela (s casovanim sa ale nehybalo)

Neporadi mi niekto, co s tym? Viem, ze to treba chipnut, no neviem co s tou lambdou, ako zistim, ci je fakt vadna alebo len riadiacej jednotke neprospievaju tie vacky?

[upravil dne 24.4.2013 12:36 od Bloodeye]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...