Guest luke20 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Tak za dobu tří let,co auto mám.Mě tak 5x bublala,voda v nádobce. Přitom teplota se nezvyšuje,a ani voda se nikde neztrácí.Náznak na špatné těsnění,nebo hlavu bych řekl že není.Naposled to udělalo,před půl rokem.Od té doby nic,navíc to dělalo jen při vysokých venkovních teplotách.A při vyšším vytáčení motoru,dnes jsem víčko povolil a oddělal,a po zhruba 10 kilometrech mě po cestě už bublala voda.Ovšem jako předtím,teplota OK,a všechno co s tím souvisí taky v pohodě.Tak si osobně myslím,že to bude špatné víčko.Ale chtěl bych se zeptat,na radu vás Díky.) Citovat
marko306 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 A na akom aute, motore? Však vxmeň viečko a uvidíš. Ak to nie je viečko, tak sú to všetky náznaky podfúknutého tesnenia pod hlavou alebo prasknutej hlavy. Citovat
Guest luke20 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 P 406 2.0 16V rv.2000.Model po faceliftu.dneska ho vyměním a uvidím.Ale jak jsem říkal,dokud se na to nesáhlo nic to nedělalo. Tak snad to tak bude.. Citovat
Guest luke20 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Tak vyzkoušel jsem,jiné a zatím je to v pohodě.Ovšem s tím mým to bylo taky,naposled před půl rokem dokud jsem to dnes neoddělal. Myslíte že pokud se rozjede tato porucha s těsněním atd.Že se projevu zhruba v rozmezí 20 tisíc kilometru,pak to udělá a pak za dalších třeba 15 znova?? Já si myslím že to by se spíše,jen zhoršovalo v ten moment kdy to začne ne? Protože už mě to udělalo pokud se ted nemýlím půl roku,po koupi.A od té doby najeto 60 tisíc Km s tím,že v intervalech asi po několika tisících Km se to tak těch 5x ozvalo. Citovat
Guest luke20 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Takže když to shrnu. Po koupi ujeto zhruba pět tisíc KM jedno bublání,za dalších deset tisíc Km další.A až rok na to po zhruba těch 55-60 tisíc.Během dvou dnů 3x.A po dalším půl roce po odmontování víčka znova.Po výměně za jiné.Jsem to na volnoběh,vytáčel na max abych to rozpumpoval:DD za jízdy jsem to točil nad 4000ot.A mezitím i stál v kolonách.A už to nedělá,nic co by nemělo..horší je to.Že to během chvíle těžko poznat.Když to dělá po delších dobách,a delším najetí počtu KM. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.