Guest DD Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Myl jsem dneska drahouse .. jen zvenci .. nejdriv vodou a houbou, pak houbou a samponem, pak zase houbou a vodou. Nasledovala faze zvana kola a suseni a nasledne lesteni. Celkova doba pres 4 hodiny.. Jak jsem tak makal, napadlo me, ze by nebylo od veci sehnat nejake pomocniky. Hluboce jsem se zamyslel, pak se nalozil do mikrovlnky a jak do dopadlo vidite nize .. . . . . . . . . . . . . . . . . . ... fotka je malo kvalitni, spechal jsem, takze je sem tam flek .. celkem se nas kolem auta motalo 6 DDů a stalo to za to, dobre jsem si pokecal :D P.S. - Inspired by webdelnik.cz [Edited on 18/6/2005 by DD] Citovat
Netopýrka Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 ...a žes je rovnou neposlal ke mně, že by mi těch 5 přebývajících taky jednou 4hodinově umylo auto :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Proky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Nechceš je poslat taky k nám auto mi umýt taky můžou a potřebujem pomoct se dřívím tak je pošli. Citovat
John Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Pěkná práce je vidět že jsi si zase hrál... :) Citovat
Vvitty Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 mno...ale...ted se zase musis delit o RSko... Citovat
Guest DD Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Nemusim .. klony poslu pryc, to bude v pohode Citovat
Neon Odesláno 19. červen 2005 Odesláno 19. červen 2005 Ty ses hodně nudil, ne? Na to, jak bylo o weekendu hezky.... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 ta hlava za zadnim naraznikem fakt nema chybu :D o to RS se delit chvili bude muset ale kazdej mesic sestinasobna odmena za praci muze byt slusna za chvili si kazdej poridi vlastni Citovat
Tazman Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Dnešní klonování už zná kde kdo, a tak je spusta dakovejch jako DD kteří klonují doma v garáži. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.