Vapno92 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Zdravím, načo slúžia tieto veci? Do pravého rohu kufra mi dosť zateká, riešil som snáď všetko, vyvaril som odspodku, svetlo, tesnenie okolo kufra... Pri vyberaní tesnenia okolo nádrže som si všimol, že je zablatené... A prstami som nahmatal dosť veľa blata v okolí tej blbosti. Otázka znie: Na čo je to vlastne dobré, čomu to slúži a ako sa toho zbavím? Prípadne ako to opravím tak, aby cez to už nesíkalo ďalej blato? Citovat
Lihous Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Zdravim ta vec je na odvetravani interieru a mela by byt zevnitr takova tenka guma ktera funguje jako membrana. Pripadne neni poradne docvakla/sroubovana. Citovat
Vapno92 Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Prinajhoršom sa nič nestane ak to utesním? Citovat
Lihous Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 No stane protoze to \"vyrovnava\" tlak treba pri zavirani dveri , kdyz bezi ventilator/tenby nemel kam tlacit vzduch atp. Je to proste odvetrani interieru Proste se jen podivat nahmatat .... [upravil dne 19/11/12 18:14 od Lihous] Citovat
Vapno92 Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Aha, takže treba len poriadne upevniť tú gumu? Citovat
Lihous Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Presne tak - vycistit a prohlednout jak to sedi do karoserie. Nekde jsem tyto mel doma ze stareho modelu. Citovat
Vapno92 Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Je možné, že mi cez to tečie voda? objavuje sa stále z ničoho nič, tesne za tou gumenou priechodkou... Citovat
Lihous Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Po desti odpozorovat odkud ta voda tece je to vetsinou pekne videt v prachu. Nam to teklo ze spoje na hrane u blatniku a tesnenim zadniho svetla. Nekdy to vyzlina pirelou/tesnenim kufru-ale to je spis problem kombi. Jinak voda a zatekani je beh na dlouhou trat a nervy Citovat
Vapno92 Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 Tam som to celé zatesnil a vody bolo menej. Mám na hovno tesnenie okolo nádrže, to idem zatmeliť, pretože tá guma okolo nádrže sa už totálne rozpadla/roztiekla. Inak som zatesnil všetky hrany, svetlo, odspodku, všade a tá voda ako keby prešla tmelom a BODY930kou a objavila sa na ňom. Gumu kolo kufra som menil, tam problém nieje a niekedy sa mi zdá, že tá voda snáď levituje (pozn. nejde to odspodku, pretože sa to stáva, keď auto stojí). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.