franku Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Nevíte prosím kudy protáhnout kabely(dráty) od palubky k motoru?Je to vedení k mlhovkám,Díky Citovat
huno74 Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 pod lavym prednym blatnikom je konektor a tam su ukoncene droty na hmlovky staci ich tam nadpojit Citovat
huno74 Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 potom dodat relatko do volnej pätice a vymenit packu Citovat
franku Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Já jsem žádný konektor nenašel,ani u motoru v pojistkách nic není zapojené co se týče mlhovek.Moje 106 je úplně v základu. Citovat
PAJA106 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Když jsem dodělával mlhovky, je třeba: koupit novou páčku(nebo tlačítko na středový panel), vyřešit upevnění mlhovek k nárazníku (u nelakovaných nárazníků bez záslepek). Co se týče elektriky, tak relé mám u pojistek v mot. prostoru, od něj kabely k mlhovkám. Od páčky kabel pro přepínání relé vedený skrz průchodku mezi pedálama. Samozřejmě nezapomenout zapojit pojistku do okruhu. Citovat
franku Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Relé jsem koupil,protože já ho tam neměl.Koupiljsem taky spínač s kontrolkou.Mlhovky nějak vymyslím,ale mám problém s tím vedením drátu k relé.Jdu ted do garage to ještě skuknut.Jsem vděčný za každou radu Citovat
PAJA106 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Však píšu, ten drát prostrč skruz gumovou průchodku, co je nad ukotvením pedálů. Citovat
franku Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Tak jsem se do toho pustil,ale než to protahovat u pedálů,tak je to schůdnější bokem u pojistek přes blatník a vylezl jsem u pojistek v motoru.Problém je koupený vypínač s kontrolkou,protože kontrolka nesvítí.V pondělí ho musím vyměnit.Nevíte kde by se daly za rozumný peníz koupit mlhovky,co by vypadaly jako originály?Zatím díky za rady. Citovat
franku Odesláno 16. listopad 2012 Autor Odesláno 16. listopad 2012 Tak jsem se do toho pustil,ale než to protahovat u pedálů,tak je to schůdnější bokem u pojistek přes blatník a vylezl jsem u pojistek v motoru.Problém je koupený vypínač s kontrolkou,protože kontrolka nesvítí.V pondělí ho musím vyměnit.Nevíte kde by se daly za rozumný peníz koupit mlhovky,co by vypadaly jako originály?Zatím díky za rady. Citovat
PAJA106 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Já je bral odtud: http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/34330/Prave-mlhove-svetlo-predni-PEUGEOT-106-r-v-06-96-1 Nebo zkus např. inzerci tady na klubu... Citovat
franku Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Tam mají jen pravé,tak zkusím ještě něco jiného,ale ceny tam mají dobré Citovat
JimBeem Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Kdo hledá najde.... je tam i řešení uchycení i elektrika Citovat
franku Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Elettriku jsem vyřešil.Všechno jsem musel tahat,nic tam nebylo,teda aspoň jsem nic nenašel.Vzal jsem + od parkovaček přes vypínač na relé.Teď ještě musím vyřešít mlhovky(jaké a odkud) a můžou začít mlhy. Citovat
huno74 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 ten konektor sa nachadza v alvom blatniku treba dat ten plast co je tam nad kolesoma tam koncia droty na hmlovky Citovat
franku Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 Já tam nic nemám,ani pojistka na mlhovky u motoru.Plast mám oddělaný,vedl jsem tama eletriku na mlhovky.Možná je to proto,že má 106 je úplně v základu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.