Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem dodělával mlhovky, je třeba: koupit novou páčku(nebo tlačítko na středový panel), vyřešit upevnění mlhovek k nárazníku (u nelakovaných nárazníků bez záslepek). Co se týče elektriky, tak relé mám u pojistek v mot. prostoru, od něj kabely k mlhovkám. Od páčky kabel pro přepínání relé vedený skrz průchodku mezi pedálama. Samozřejmě nezapomenout zapojit pojistku do okruhu.

Odesláno

Relé jsem koupil,protože já ho tam neměl.Koupiljsem taky spínač s kontrolkou.Mlhovky nějak vymyslím,ale mám problém s tím vedením drátu k relé.Jdu ted do garage to ještě skuknut.Jsem vděčný za každou radu

Odesláno

Tak jsem se do toho pustil,ale než to protahovat u pedálů,tak je to schůdnější bokem u pojistek přes blatník a vylezl jsem u pojistek v motoru.Problém je koupený vypínač s kontrolkou,protože kontrolka nesvítí.V pondělí ho musím vyměnit.Nevíte kde by se daly za rozumný peníz koupit mlhovky,co by vypadaly jako originály?Zatím díky za rady.

Odesláno

Tak jsem se do toho pustil,ale než to protahovat u pedálů,tak je to schůdnější bokem u pojistek přes blatník a vylezl jsem u pojistek v motoru.Problém je koupený vypínač s kontrolkou,protože kontrolka nesvítí.V pondělí ho musím vyměnit.Nevíte kde by se daly za rozumný peníz koupit mlhovky,co by vypadaly jako originály?Zatím díky za rady.

Odesláno

Elettriku jsem vyřešil.Všechno jsem musel tahat,nic tam nebylo,teda aspoň jsem nic nenašel.Vzal jsem + od parkovaček přes vypínač na relé.Teď ještě musím vyřešít mlhovky(jaké a odkud) a můžou začít mlhy.

Odesláno

Já tam nic nemám,ani pojistka na mlhovky u motoru.Plast mám oddělaný,vedl jsem tama eletriku na mlhovky.Možná je to proto,že má 106 je úplně v základu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...