Maresenka Odesláno 25. únor 2015 Odesláno 25. únor 2015 Žádný končení, ani prodávání. Jeden z nejvíc top pugu co tu je.. Jen do toho, chci ho vidět s tebou jako majitelem na nějakým srazu a osobně ho oslintat. Ty poslední příspěvky se mi moc nezamlouvaj hele Citovat
X-DEJV Odesláno 26. únor 2015 Autor Odesláno 26. únor 2015 (upraveno) Díky tohle hodně potěší a ještě více motivuje . Nekončí to:) včera jsem kompletně rozebral přední nápravu celou ji odstrojil ramena, silentbloky, stabilizator atd.. tet pujde na opiskování+komaxit+něco do zlatyho zinku a dostane vše novy, uložení,čepy silenbloky atd.... všechno od MAYLE HD pro sportovní podvozky ) pak přijde hned na řadu motor+motorák:) Upraveno 26. únor 2015 uživatelem X-DEJV Citovat
Maresenka Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Tak se mi to líbí, držím palce. Doufám že to jednou někde vedle sebe postavíme. Já jsem teď zaseklej finančně kvůli novýmu bytu, ale už to léčím a tedď z vejplaty už do toho taky jdu :-) čeká mě pořádný rozšíření a pak už pomalu pujdu na lak a interiér :-) Nezapoměň přidávat foto, rád se pokochám. Tvůj zlaťák se mi moc páčí Citovat
X-DEJV Odesláno 12. březen 2015 Autor Odesláno 12. březen 2015 (upraveno) tak to tu trochu oživím, bylo v planu vyndat motor a dat trochu do pucu i s motorovým prostorem, přední nápravou atp.ale zatím od toho ustupuju kvuli blížící se sezoně a koupě vlastní Nemovitosti (takže velký finanční výdaj ) takže tet čekám na zbylá 2 kola pak komaxit obout doladit lemy povyměnovat nějaky ty podvozkové díly a směr STK jinak nějake ty díly do motoru už mám připravený. náhradní převodovka taky téměř složená pak hodím foto, přední nápravníce komplet odstrojená ale to vše až po nastávající sezoně, jestly teda bude přáno Jinak mam na tom hodně práce díly co jsem přes zimu nakoupil nějake ty plasty prkotinky jsem hlaně zvědav na montáž volantu 206RC Upraveno 12. březen 2015 uživatelem X-DEJV Citovat
X-DEJV Odesláno 18. březen 2015 Autor Odesláno 18. březen 2015 tak zkouška volantu proběhla volant se musi upravit takže zitra pokračování inspirační foto Citovat
Stráňa Odesláno 18. březen 2015 Odesláno 18. březen 2015 pekne Dejve, ten volant z 206ky me taky dlouho hloda, prijdu na vyzvedy ;-) Citovat
X-DEJV Odesláno 18. březen 2015 Autor Odesláno 18. březen 2015 jen škoda že nepasuje chce to velky zásah do volantu ale v práci to zmáknu ) Citovat
X-DEJV Odesláno 20. březen 2015 Autor Odesláno 20. březen 2015 Je tam ) trochu nervu u předělávání ale spokojenost Citovat
agresssor Odesláno 20. březen 2015 Odesláno 20. březen 2015 dej pryc tu radicku ze skodovky, je hrozna, sezen si bud z 206 tu hlinikovou a nebo dej ze 307 mi:) Citovat
X-DEJV Odesláno 20. březen 2015 Autor Odesláno 20. březen 2015 řadičku si tam určitě necham jsem sni max.spokojenej:) Citovat
Maresenka Odesláno 20. březen 2015 Odesláno 20. březen 2015 No já myslím, že je to hlavně Dejva auto tak tam bude mít to co on chce Naopak aspon to ladí s tou opěrkou, nemyslím si že bys tam musel mít úplně vše origo, přeci proto to je ''tuning'' ne? já jsem ted zaseklej, ale docela mě nakopává a irituje to že robíš, takže příští tejden s tím taky hnu a pustím se do rozšíření, mají dorazit zadní světla tak se bude řezat a vařit :-) jsem zvědav co z toho vznikne :D Tobě přeji hodně zdaru do další práce a jen tak dál, to co jsem napsal o pár řádků výše myslím pořád vážně jednou to někde u sebe postavíme a já si poslintám ;-) Citovat
cechic Odesláno 23. březen 2015 Odesláno 23. březen 2015 Jak budes mit cas tak dame kavu a zase to omrknu a ta hlinikova radicka z 206 je skvela....kdyz nepotrebujes radit Citovat
X-DEJV Odesláno 1. duben 2015 Autor Odesláno 1. duben 2015 ouu, díky kluci opravdu to moc potěší ) však vaše projekty jsou taky velice zajimavy, jak cabrio tak 106ka ) a určo luky mužem dat spich omrkl bych 106 jak si pokročil ) Citovat
X-DEJV Odesláno 1. duben 2015 Autor Odesláno 1. duben 2015 i když už na to neni tolik času a vyhrazenich financí tak stále polehoučku připravujem na přiští zimu at je co dělat ) Citovat
X-DEJV Odesláno 26. duben 2015 Autor Odesláno 26. duben 2015 (upraveno) trochu to oživim dal jsem si trošku do pucu 406ku střiknuto črervenou matnou Montanou střecha černá mat. ) a 306 už je zpravená takže v tydnu stk ) Upraveno 26. duben 2015 uživatelem X-DEJV Citovat
Print Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 ta 406 vypadá zajímavě a těším se i na 306 Citovat
Maresenka Odesláno 27. duben 2015 Odesláno 27. duben 2015 Mají ty montany i světle modrou matnou ve vzorníku? Takovou tu dost světle, tu šmoulovou? Hledám nějakej vzorník se slušnejma modrejma. :-)Něco takovýho Citovat
X-DEJV Odesláno 27. duben 2015 Autor Odesláno 27. duben 2015 (upraveno) marshenka jj maj tam něco takovyho taky mě 406ka vyšla na 1000kč i s dopravou za poštu:D Ale mam to jen tak na litačku takže to neřšim chtěl jsem to mit jen jednobarevny:D ale za 1000kč je to pecka Upraveno 27. duben 2015 uživatelem X-DEJV Citovat
Maresenka Odesláno 27. duben 2015 Odesláno 27. duben 2015 Klidně dám i víc, ale potřebuju, aby to zase vydrželo, dost lidí si tu montanu ted dava na auto, takže kdyby se to za rok nezačlo loupat, zkusím ji taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.