Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to hustý a nikomu bych to nepřál. Mimo to jsou mi oba ti chlápci nějaký povědomí (jeden z nich mě káral za rychlost a druhýho už jsem taky někde viděl). Je to focený v Praze?

Odesláno
Původně zaslal: m2

nevíte jak se dostaly ty pásy přes okno ?

Čumím na to 5 min. a nechápu

Koukni ještě jednou. Ty dveře maj šmiklej A sloupek, tak to asi protáhli tamtudy aby to drželo až to odtahovka poveze na nějakym valníku, nejspíš.

Odesláno

Nehoda na nové silnici mezi Stéblovou a Pardubicemi.

Alkohol v krvi řidičky (26) zapracoval tak, že se neudržela na silnici a sjela na pravou stranu do příkopu. Zde se jí však postavila do cesty směrová tabule, kterou peugeot řidičky zdemoloval. Auto bylo odhozeno zdemolované na silnici. Když na místo dorazili přivolaní hasiči nedokázali zraněnou řidičku vyprostit jinak, než odříznutím střechy Peugeotu 205. V nemocnici, kam byla žena přivezena zjistili, že má v krvi 1,96 promile alkoholu.

Pisou to na te strance, odkud je fotka :aut

Odesláno
Původně zaslal: dtyrkas

Alkohol v krvi řidičky (26) zapracoval tak, že se neudržela na silnici a sjela na pravou stranu do příkopu. Zde se jí však postavila do cesty směrová tabule, kterou peugeot řidičky zdemoloval. Auto bylo odhozeno zdemolované na silnici. Když na místo dorazili přivolaní hasiči nedokázali zraněnou řidičku vyprostit jinak, než odříznutím střechy Peugeotu 205. V nemocnici, kam byla žena přivezena zjistili, že má v krvi 1,96 promile alkoholu.

:mad::mad::mad: A máme tu vítěze, který jako první mojí blamáž odhalil . Gratuluji :D:D:D

Odesláno

No tak to je každopádně hustý a hnusný. Alkohol je svinstvo a tím pádem si za to může ženská sama, ale stejně už bych to tady nerozebíral a nekuchal kdo chce jaký díly!!!

Odesláno
Původně zaslal: Neon

No tak to je každopádně hustý a hnusný. Alkohol je svinstvo a tím pádem si za to může ženská sama, ale stejně už bych to tady nerozebíral a nekuchal kdo chce jaký díly!!!

Možná z tý baby taky použili nějaký díly :P:P:aut

Odesláno

Dělat si srandu se smrti najebance za volantem mi zas tak morbidní nepříjde. Radujme se že už za to nevleze a nikoho tim neohrozí.

Odesláno

Najednu stranu máš recht, ale nadruhou tohle bych nepřál opravdu ani největšímu nepřiteli...!

Myslíš tu smrt baby co se neumí ani v autě přikurtovat a nebo věčnou škodu toho krásnýho auta, který mělo smůlu, že ho řídila kráva :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Najednu stranu máš recht, ale nadruhou tohle bych nepřál opravdu ani největšímu nepřiteli...!

Myslíš tu smrt baby co se neumí ani v autě přikurtovat a nebo věčnou škodu toho krásnýho auta, který mělo smůlu, že ho řídila kráva :aut:D

no uz to mozna trochu prehanis, sice byla blba ze ridila nalita a jeste se nepripoutala, ale porad byla clovek!!

Odesláno
Původně zaslal: Emiš

Původně zaslal: -=Michal=-

no uz to mozna trochu prehanis, sice byla blba ze ridila nalita a jeste se nepripoutala, ale porad byla clovek!!

Haleluja :D

Odesláno

Tak nevim mam ted dost blbou napadu ale pripadas mi jako chudak.

Cernej humor chapu, ale ze si z toho tady delas randu v podstate sam uz dva dny to mi jasny neni.

Odesláno

Tak nevim mam ted dost blbou napadu ale pripadas mi jako chudak.

Cernej humor chapu, ale ze si z toho tady delas randu v podstate sam uz dva dny to mi jasny neni.

Asi máš pravdu. Jsem to ale blb. Takhle si dělat srandu z nějaký blond mrtvoly, která mohla zrovna tak napálit v protisměru do mě. Je fakt, že asi není normální se pousmát nad výsledkem cizí blbosti, která mohla skončit (ad Absurdum) mojí smrtí místo její.

Přiznávám, že toto téma jsem nadhodil čistě spontálně a ani nevím proč zrovna do Servisu, ale to ještě neznamená, že si trošku nezafilozofujem nad cizí pitomostí.

Oprosti se laskavě od té své sugesce, že šlo o chudáka člověka a pedstav si, že v tom autě (které jakoby tě právě při pětinásobných hodinách v protisměru těsně minulo) seděla umělá Bárbína ovládaná na vysílačku a pak se válela ve svých do ruda zabarvených elektronických součástkách vedle svého vozítka.

Lásku k bližnímu svému a podobný ptákoviny si nech pro nějakej sloupek v Blesku :papa:papa a nebo pro Američany. Ty tě budou za to obzvláš? milovat :aut;)

Odesláno

Nevim o jaky sugesci mluvis. O lasce k bliznimu svemu nebo otom ze bych ji litoval jsem nenapsal ani prd. Ja ji neospravedlnuju a nepovazuju za chudacka. Rozhodne si za to muze sama a ostatni ohrozila co udelala bylo spatne a nebezpecne o tom tu snad nikdo nepochybuje.

Ale zamysli se nad sebou nad tim jak mluvis, to ti je lidskej zivot u prdele???

Odesláno

Nevim o jaky sugesci mluvis. O lasce k bliznimu svemu nebo otom ze bych ji litoval jsem nenapsal ani prd. Ja ji neospravedlnuju a nepovazuju za chudacka. Rozhodne si za to muze sama a ostatni ohrozila co udelala bylo spatne a nebezpecne o tom tu snad nikdo nepochybuje.

Ale zamysli se nad sebou nad tim jak mluvis, to ti je lidskej zivot u prdele???

No jak kterej. Občas mám pocit, že kdybych se měl rozhodovat mezi svým psem a třeba mým šéfem, tak budu psa preferovat bez mrknutí oka (a docela často) ;):papa:papa

BTW : Ještě jsem neřekl ani slovo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...