Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzdávám to. Hledám to tu a nemohu najít. Hledám nějaký náměty jak si udělat vnitřek auta (interiér). Mám červené auto, červené potahy uvnitř ale zdá se mi že červená není ta barva která by mi tam seděla, mám ji tam ted

Odesláno

naleptava se plast, bud byl povrch jiz degradovan slunecnim zarenim nebo byla prilis silna vrstva barvy, takze rozpoustedlo plast naleptalo a po jeho odpareni doslo k prilis velkemu smrsteni vrstvy barvy a k jejimu popraskani, v tomto pripade pomuze jen obrouseni, novemu naneseni zakladu na plasty, nasledne prestrikani plnicem, ktery je potreba nechat dokonale zaschnout, prebrousit, zkontrolovat kvalitu povrchu, pripadne nekolikrat opakovat naneseni plnice v tenkych vrstvach, opet s dukladnym proschnutim a brousenim mezi jednotlivymi kroky a na takto pripraveny povrch teprve nanest barvu

Odesláno

Tak pánové a dámy, vypada to takto. V Víte co dal s tim? Nebo mate někdo tento dil k prodeji?

Fakt už nevím.

post-25186-14109628105974_thumb.jpg

[upravil dne 16/11/12 09:11 od orbin.1988]

Tak mě to naštvalo a koupil jsem nový ten plast. Ale tam to dělá stejně!! Krucipísek.

[upravil dne 17/11/12 07:13 od orbin.1988]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...