Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam dotaz ohledně original střišky na 306 FACELIFT. nemohu ji sehnat tak chci psat na bouračky ale nevim jak se cenově pohybuje??? jak je na ceněna? diky kdyby měl někdo doma tak se muže ozvat jen ffacelift diky

post-47213-14109628028985_thumb.jpg

Odesláno

Co vím, tak většinou se pohybují 400-500,-Kč ;) Tím FACELIFT myslíš MKIII, které už nemá okno do gumy, ale lepené? Já mám na MKIII stříšku z MKII a není v tom problém :papa

Odesláno

Teď mě napadá, že na MKIII už se vlastně dělala plastová a ne gumová :D Tu plast má třeba StibTo ;) Ta gumová má na krajích trochu výkroj na těsnění kolem okna, ale po nalepení to není ani viděl :papa

Odesláno

Tak to přeju hodně štěstí. MKII se shání relativně lehce a právě kolem 500,-Kč. Ovšem MKIII je něco trochu jiného. Já jsem ji sehnal právě StibTovi za slušné prachy, ale to byla asi fakt náhoda ;) Už se ji tu snažil sehnat myslím Marty777.

Odesláno

jj koupil sem ji prodal jsem bmw e36 325 tds nehoraznej křap za 2 roky incestice za 40papiru a věčně to nejelo tohle bylo jedini co mi padlo do oka kamoš ma hdi tak jsem se tim vozyl dlouho a špatny to neni akorat byvaly majtel řikal že je jen špatny topeni ale špatnyho toho bylo vice špatna naprava převodovka a ložisko na spojce :aut ale to vše se řeší :) střišku nevim jaky je rozdil ale ta co je na fotce se mi libi nejvice takže asi tak:)

Odesláno

Přesně tak, dej víc fotek :mrk

Na fotce by měla být právě MKII. Ta MKIII je skoro stejná, jen trochu větší (jen o málo) a je plastová, lakovaná a nešroubuje se do skla.

MKII je černá, gumová a šroubuje se přes 4 díry ve skle. Pokud se dává dodatečně, tak se šrouby uříznou a stříška se nalepí :papa Zkusím zjistit, jestli ještě neseženu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...