Tantor-BN Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 ahojte dnes som mal rozobrany volant a všimol som si ako fungujú automaticke smerovky (to vypnutie keď prejdete zakrutou) chcem sa spitať nemate niekto fotku toho mechanizmu ? tam ako keby mal isť len volaky pliešok ktorý to automaticky prepne do polohy strednej polohy (vypnutie smeroviek) myslím toto http://milaaan.rajce.idnes.cz/Peugeot_306/#_4.jpg Citovat
Andreww Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Mechanizmus? Pokud si to dobře pamatuju, tak je jen na volantu výstupek, který to vypíná Nebo jsi myslel něco jiného? Citovat
Tantor-BN Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 myslel som asi to iste nemas fotku ako to vyzera? chcel by som si to dorobit no neviem ako:)ale vyzeralo to ze to je jednoduche:) Citovat
Andreww Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Fotku tady nemám, ale mrknu doma. Jaký máš v autě volant? Asi neorigo, že? Citovat
Tantor-BN Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 trojramenny...neviem ci origo...ale peugeot.. len nevim aky model Citovat
Andreww Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Je možné, že máš volant z nového modelu. Teď se dívám na kroužek od airbagu (co je pod volantem) a ty směrovky se vypínají díky němu. Volanty bez bagu budou mít nějaký výstupek. Myslím, že to to tu někde i řešilo Citovat
tomm176 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Přesně tak, starý model má výstupek a nový má díru , dával jsem na starej model volant z novýho a vytvořil jsem si z plechu vypínací mechanismus tak, aby vyčníval stejně jako na starým a pohoda. Citovat
Andreww Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Tak to by jsi mu mohl udělat fotku a nákres s rozměry Citovat
miroja Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Přesně tak, starý model má výstupek a nový má díru , dával jsem na starej model volant z novýho a vytvořil jsem si z plechu vypínací mechanismus tak, aby vyčníval stejně jako na starým a pohoda. Zeby nieco taketo (foto z webu) ? Citovat
Tantor-BN Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 Ahaaaa tak to teda asi neni až také zložité len na volant treba hento namontovať to snaď spravím dnes sa pozriem ako vyzerá môj volant zo zadu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.