Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

Vcera som zobral plnu a po nastartovani a prejdeni zopar metrov mi vyskocila hlaska ze mam malo aditiva. Viem ze ho treba dolnit ale som momentalne v Luxembursku a ako si sa mi tu nechce ist do servisu .... Na fore som nasiel ze po vyskoceni hlasky je aditivum este na 5 nadrzi. Chcem sa opyat ci ozaj je ho este na 5 nadrzi a ak dojde uplne co sa stane?

Teda jedna sa mi o to ci to vydzi do vianoc ked budem doma na SK alebo to mam riesit urgentne tu aby ma peugeot nenchal niekde na dialnici... (cca este 4000 km)

Diik za radu.

Odesláno

ked dojde, tak sa nebude pridavat do nafty, moze byt problem s upchatim FAP filtra pre nefungujucu alebo zle fungujucu regeneraciu.

Ci ti to vydrzi aleob nie, vies predsa len ty - my netusime kolko krat do mesiaca tankujes. 5x natankovat pre mna znamena skoro 5000km..

ak tam pracujes, tak potom nechapem tvoj problem. ak si tam na navsteve, tak si skoc do nemecka, kapanek lacnejsie asi:)

Odesláno

mal som auto v servise, a som chcel nech mi pozru aj fapko, ze doliat a tak..a oni mi povedali ze je lepsie doliat aditivum ak mi vypise hlasku, ze je ho malo...kurna ani regeneraciu som este nezažil na aute..hmmmm

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...