Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, mam problem s mojim autom, zacalo mi nim pri nizsich otackach trhat, neviem kde moze byt chyba. Mal stym niekto podobny problem? Inac, bol som v PL opravovat turbo, pretoze nemalo taky tah. Odvtedy co som bol v PL autom netrhalo. Az po oprave to zacalo. Moze byt, ze tymi testami na DIA tam nieco pokaslali? A navyse, spotrebu mam 7,8L. Dal som vymenit aj rozvody, tak to moze byt aj tym? Dakujem ze poradu :)

[Edited on 11/11/12 11:18 by peter.h22]

Odesláno

Ako ti trhá s autom? Mne kedysi robilo to, ze mi trhlo ale brutálne silno ... ked som pridával spravilo mi to tak povacsine na trojke cca 2000 otacok. Dost som sa vzdy pri tom zlakol, lebo to bolo poriadne trhnutie. Teraz som vymenil palivovy a zatial je vsekto v poriadku.

mozno to ma s tym niečo spoločne aj ked pochybujem ale boh vie ...

jednoznacne ak sa mi to objavi znova idem hned na dia

[upravil dne 11/11/12 13:30 od AnRy99]

Odesláno

je to take trhanie na vsetkych stupnoch do 2,500 otacok. je to take jemne trhanie, ale niekedy to robilo iba niekedy, teraz to robi castejsie. Tak dufam ze to bude iba tym filtrom, ak nie, neviem. Myslite, ze ak vymenim ten filter automaticky sa mi zmensi spotreba?

Odesláno

Samozřejmě předpokládám, že filtr je v pořádku. Ovšem problém je, pokud by to bylo tím EGR, tak na dia se nic nezjistí. Všechny hodnoty jsou OK. Měl jsem tento problém, cukalo to v nízkých otáčkách do 2000, při malém plynu. Na dia nic nebylo. Při odpojení konektoru na EGR bylo po cukání. Chce to zkusit odpojit a uvidí se. Samozřejmě jenom na vyzkoušení, jinak to hodí chybu.

Odesláno

Filter nieje meneny, este som to nestihol, pretoze som zatial len vymenil rozvody, no na ten alebo buduci mesiac idem menit oleje a filtre. Fajn, takze ak vypojim EGR a pojdem to skusit a bude stale cukat, bude to zrejme palivovym filtrom. Ak to cukat nebude, bude to EGR? ... Prepacte za tieto otazky co pridu teraz, ale: kde je ten EGR ventil? ako ho vypojim? ak ho budem chciet dat naspät, nebudem musiet ist na DIA a nejako ho tam \"zalogovat\"? dakujem

Odesláno

EGR je za motorem, jak prochází plastová trubka od vzduchového filtru dozadu dolu k turbu. Je tam, sice blbě, vidět černý konektor. Pokud s odpojeným EGR nebudeš jezdit dlouho, tak by neměl být problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...