Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám motor 1.9d s čerpadlem Lucas , provedl jsem výměnu čerpadla za druhé , první mi teklo , ale auto jsem nastartoval , teď už ne , rozvody jsou nastavené , stop ventil předělán z původního , ale z trubek nejde nafta. Má někdo zkušenost ? Druhej dotaz , pokud vyměním stop ventil za obyč , jak se zbyvit akustické signalizace z přístrojovky. Díky

Odesláno

Stop ventil jsem měl demontovanej , chodí jak víno , zkusil jsem odmontovat z čerpadla přepadovou trubku , bez zapnutého klíčku při pumpování nafty z čerpadla nic nejde , po zapnutí odtud nafta jde , tím jsem stop ventil vyloučil , mám jen obavu , že je v pr..... i to čerpadlo co jsem tam dal. Holt Parťák má už své místo u domu a uvidíme zda li s z něj odlepí :-(

Odesláno
:D ak ide z prepadovky to este neznamena ze ej stop ventil otvoreny... skus napojit priamo jak som pisal... alebo pocuvaj ci cvaka... a v najhorsej situacii vyber valcek zo stop ventilu a namontuj bez toho,cize pojde stale aj bez elektriky....pak vypnes s packou nalavo hore vyrazene stop!
Odesláno

Stop ventil jsem měl vymontovanej a krásně reaguje na spínání klíčku , ale mám druhej stop ventil tak ten zkusím zničit a udělat z něj jen záslepku a udělám test.

Odesláno

Tak jsem to provedl dle rady a ani z jedné trobky ani kapicka a to jsem zkousel při startování pumpovat naftu do čerpadla a stejně nic. Myslím , že to čerpadlo je asi taky v háji.

Odesláno

No na DW8B-cko by si potreboval doplnit do auta aj ECU a zopar snimacov, inak by ti nefungovalo riadenie okamihu vstreku a motor by okrem ineho aj slusne klepotal...

Odesláno

pokud nebude mít kamarád čerpadlo od Bosche i s trubkama (údajně je lepší než Lucas a prej není tak nachylné na poruchovost) tak nechám udělat repas toho co teklo:super

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak problém pokračuje , jak padne teplota pod nulu nebo kolem nuly , mám problém s prvním startem , mužu žhavit jak chci , motat s motorem , ale nenaskočí , až pokud vezmu druhé auto a startuji přes kabely , tak po delší chvíly nastartuji (musím hodně dlouho motat s motorem a naněkolikrát) nechám ho tak minutu dvě vrčet a pak mám jistotu , že ten den nastartuji. Nevíte co s tím ?

Odesláno

Jen doplním , čerpadlo po repasi , tlaky změřeny a jsou v pohodě , žhaviče vyměněny a žhaví , žhavící relé O.K. hadičky od přepadu nafty po výměně , filtr s obalem taky , přívodní hadičky taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...