ZbyňaS Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Zdravím mám motor 1.9d s čerpadlem Lucas , provedl jsem výměnu čerpadla za druhé , první mi teklo , ale auto jsem nastartoval , teď už ne , rozvody jsou nastavené , stop ventil předělán z původního , ale z trubek nejde nafta. Má někdo zkušenost ? Druhej dotaz , pokud vyměním stop ventil za obyč , jak se zbyvit akustické signalizace z přístrojovky. Díky Citovat
crazybiker Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 stop ventil je zly, skus to napriamo napojit na + na baterka... pojde to uvidis Citovat
ZbyňaS Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 Stop ventil jsem měl demontovanej , chodí jak víno , zkusil jsem odmontovat z čerpadla přepadovou trubku , bez zapnutého klíčku při pumpování nafty z čerpadla nic nejde , po zapnutí odtud nafta jde , tím jsem stop ventil vyloučil , mám jen obavu , že je v pr..... i to čerpadlo co jsem tam dal. Holt Parťák má už své místo u domu a uvidíme zda li s z něj odlepí :-( Citovat
crazybiker Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 ak ide z prepadovky to este neznamena ze ej stop ventil otvoreny... skus napojit priamo jak som pisal... alebo pocuvaj ci cvaka... a v najhorsej situacii vyber valcek zo stop ventilu a namontuj bez toho,cize pojde stale aj bez elektriky....pak vypnes s packou nalavo hore vyrazene stop! Citovat
ZbyňaS Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 Stop ventil jsem měl vymontovanej a krásně reaguje na spínání klíčku , ale mám druhej stop ventil tak ten zkusím zničit a udělat z něj jen záslepku a udělám test. Citovat
ZbyňaS Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 Nejhorší je že mám druhej motor , ale já mám BW8 a ten co mi leží doma a je funkční je DW8B takže smůla Citovat
ZbyňaS Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 Tak jsem to provedl dle rady a ani z jedné trobky ani kapicka a to jsem zkousel při startování pumpovat naftu do čerpadla a stejně nic. Myslím , že to čerpadlo je asi taky v háji. Citovat
miroja Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 No na DW8B-cko by si potreboval doplnit do auta aj ECU a zopar snimacov, inak by ti nefungovalo riadenie okamihu vstreku a motor by okrem ineho aj slusne klepotal... Citovat
crazybiker Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 tak dalej uz radit neviem,treba poslat cerpadlo na test, ci vlastne funguje... Citovat
ZbyňaS Odesláno 14. listopad 2012 Autor Odesláno 14. listopad 2012 pokud nebude mít kamarád čerpadlo od Bosche i s trubkama (údajně je lepší než Lucas a prej není tak nachylné na poruchovost) tak nechám udělat repas toho co teklo:super Citovat
crazybiker Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Lucas neni zly...len keby fungoval Bosch ti tiez moze zacat tiect, ale nastartujes to aj vtedy ked je pokazene cerpadlo... Citovat
ZbyňaS Odesláno 14. listopad 2012 Autor Odesláno 14. listopad 2012 A co by jsi mi doporučil Lucas nebo Bosch ? Citovat
ZbyňaS Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 Tak Lucas je na opravě , tak uvidíme , jinak mám Bosche , včetně držáku trubek i vstřiků z DJY Citovat
ZbyňaS Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Tak Lukas je po generálce, auto funguje jak má, ponaučení do budoucna , raději GO čerpadla než druhé z vrakoviště. Citovat
ZbyňaS Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Tak problém pokračuje , jak padne teplota pod nulu nebo kolem nuly , mám problém s prvním startem , mužu žhavit jak chci , motat s motorem , ale nenaskočí , až pokud vezmu druhé auto a startuji přes kabely , tak po delší chvíly nastartuji (musím hodně dlouho motat s motorem a naněkolikrát) nechám ho tak minutu dvě vrčet a pak mám jistotu , že ten den nastartuji. Nevíte co s tím ? Citovat
ZbyňaS Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Jen doplním , čerpadlo po repasi , tlaky změřeny a jsou v pohodě , žhaviče vyměněny a žhaví , žhavící relé O.K. hadičky od přepadu nafty po výměně , filtr s obalem taky , přívodní hadičky taky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.