Stroza2 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Zdravím vás , v sobotu jsem si koupil svoje první autíčko - 306 cabrio. Přes zimu zůstane v garáži v teple, ale na jaře plánuju postupňe vychytávat mouchy a udělat z něj postupně lešťenku (když ho někdo za nějakou brutální sumu nekoupí ) A první krok bych chtěl provést na zadní slídě (okně). Je celá zašlá, jak mléčné sklo a má takové 2 ještě méně průhledné podélné pruhy, asi z ohybání. Neví někdo, jestli toto jde nějak vyleštit? A pokud ne, nevyměňoval to už někdo, aniž by demontoval střechu? Díky za rady ( http://tinyurl.com/cjl5m5p Za 30 papírů v super stavu, no neber to ) Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Nevypadá zle, až na to logo Ferrari Vyleštit se to dá poměrně slušně ( odleštit tu zoxidovanou vrstvu ) ale nesmí být léty zkřehlé, pak praská. Nevím jak vypadá ten šev na 306, jednou jsem malé okýnko šil, ale je to dost pracné aby se nenadělaly faldy. Ale jo jde to. Citovat
Stroza2 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 Díky Koblihu, logo Ferrari není žádná sláva, ale popravdě se k tý červený barvě perfektně hodí A jak bys viděl to leštění? Jemnym smirkem nebo jemnej brusnej kotouč? Ještě jsem nic takovýho nedělal a nerad bych, aby to právě prasklo. Citovat
koblih69 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Leštící pastou... PS: Logo Ferrari se dává na Ferrari, na Peugeot se dává logo Peugeot... jinak to budí trochu úsměv. Citovat
Stroza2 Odesláno 11. listopad 2012 Autor Odesláno 11. listopad 2012 Však já vím, jak auto vytáhnu z garáže, půjde to dolů Díky, jsem zvedavej, co spáchám Citovat
Dave_GTI Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 vypadá parádně za ty peníze :-) Citovat
Andreww Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Minulý týden jsem zrovna okno na cabrio objednával. U 306 je na zip, takže výměna by neměla být problém Citovat
Stroza2 Odesláno 13. listopad 2012 Autor Odesláno 13. listopad 2012 Dave: Díky, snad taky tak bude jezdit Andreww: Jooo super, prosímtě napiš mi sem nebo SZ až to vyměníš, ať to vím jistě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.