Guest minimaxa Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 zdar, nevíte kde bych sehnal za rozumnou cenu sport. filtr do Pegi 306 1,4i XN ? měl by to být jeden větší a jeden malinkej k výdechu. Nějakej obchod na netu? díky za tipy Citovat
Rasputin Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Já kupuji filtry ve Dvoře Králové ve firmě Autosport tuning.Měl jsem filtr JR malý,teď jsem si koupil R-Evolution velký.Pan Loula má docela dobrý výběr přímo na prodejně,nebo Ti ho objedná.Z Vrchlabí to nemáš daleko, tak se tam stav.Prodejna je směrem z centra na ZOO, nebo Novou Paku, ulice El. Krásnohorské.Byl jsem tam včera , má přímo na prodejně asi 5 druhů bavlněných filtrů. Čau. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 bezvadnej tip. hned po neděli se tam vydám. je to za rohem. Díík moc Citovat
Crack Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Já mám od louli super Green,je fakt dobrej...spokojenost;) Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Já jsem koupil fitr od FK a jsem taky spokojenej. Musel jsem teda udělat celý sání doma na koleni. Třeba když budeš chtít tak i můžu polat fotku . Jinak zvuk je moc dobrej a teď ještě přidělávám přívod vzduchu k filtru. Tak uvidím ;) Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Napsán autorem Kvasky Já jsem koupil fitr od FK a jsem taky spokojenej. Musel jsem teda udělat celý sání doma na koleni. Třeba když budeš chtít tak i můžu polat fotku . Jinak zvuk je moc dobrej a teď ještě přidělávám přívod vzduchu k filtru. Tak uvidím ;) Jak píše Kvasky, když už je to na kapotě (a není falešněj) tak ho dodělat i zespodu aby šel vzduch přímo na filtr a ne po celým motoru... akorát je to možná škoda, protože 306 (alespoň 1.8i) má sání u znaku Peugeot, což je ideální. Spíš bych předělal ty části uvnitř motoru aby šly do novýho filtru... Sání z kapoty je spíš pro efekt a \"krásu\", jestli to má nějaký pozitivum tak o něm nevím. Todle snad vzniklo z amerických \"muscle cars\", kterým to trčí přímo z kapoty, ale to nejen nějakej výběžek kapoty, ale rovnou celej filtr se sáním, který je přímo posazený na hlavě motoru (vypadá to, jak kdyby trčela půlka motoru ven, však víte). Nemám nic proti sání v kapotě, ale proboha a? to nevypadá jak kdyby tam byl kybl, a a? to má účel Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 jj, díra v kapotě je možná věc dobrá, ale mě se nelíbí, tak jsem ji neudělal. Žádný falešný nádechy, výdechy nemám a ani dělat nebudu. Přívod vzduchu dělám jak říká Fusion z masky vedle znaku. Ale dělám tam pár úprav, aby to plnilo účel a hlavně pěkně vypadalo Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Kvasky:neposlal by si prosím náký fotky? Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Jdu teda něco nafotit, ale ještě to není kompletní Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 tak tady je nejaký to slibovaný foto. Upozozňuju, že to ještě není komplet dodělaný. Víko m motoru mám už nový, jen ho našroubovat A tady je ten slavnej přívod vzduchu ještě nevybroušenej a neslepenej. Čerstvě jsem ho vytahl z formy. Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 vypadá to hoodně dobře;) s čeho je ta trubka a jak si ji naohýbal,to musím mít náký kopito??a jak si to přídál na to,ted nevím jak se tomu říka...no u šodovky je to karburátor a tady... nevím no ale prostě na tu kovovou svini co tam vstřikuje benzín tak jak si to tam udál? Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 no jinak koukám že 1,6ka to asi bude mít jiný než menší obsahy Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 dííky za fotos. mám tu samou 1,4i jako ty. Ale já bych rád dal filtr přímo na váhu vzduchu, bez žádnýho potrubí. viděl jsem to na 106 s tím samým motorem 1,4i a vypadalo to fakt dobře. samozřejmě musí se dát ještě jeden malinkej pidi filtr na oddech víka ventilů. ale fakt to bylo super. škoda že nemám jeho foto. Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Minimaxa:ale on má 1,6ku nevspomenu si jak se jmenuje,ale koukně te se do členů 306tek a jeden člověk tam má upravenou 306ku z roku 1993(podle toho to nejlíp najdete) a ten to má taky zajíma vě řešený,tak sem to taky chtěl udělat,ale ještě musím schláídnout pár obrázků a všechno promyslet:) a co si pomůžeš tím,když to dáš přímo na váhu vzduchu? Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Je to nerezová trubka a je to posvářený s kolenama. 70x1,5mm. Je to 1,6. Na tý přírubě je to utěsněný o-kroužkem a přítažený takovým plecham, kterej je navařenej na tý trubce. Je to jednoduchý. Jo a ten co má tu 306-ku ve členech, se jmenuje Martin Slepička a má motor 1,4. Je to kámoš, kterek bydlí kousek od nás. Ten má kolena koupený gumový. To je taky řešení, a je docela laciný. Další řešení je koupit to celý hotový třeba od Greenu a stímhle se nepatlat. Na 306-ku to stojí kolem 3000Kč. To moje mě vyšlo tak asi na 1600Kč, jen kvůli tomu, že jsem měl materiál levnější. Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 mě napadlo že bych koupit takovou tu černou trubku(myslím že je to náká poliethylenová trubka,nebo tak něco,doufám teda že nekecám a polyethylen není něco jinýho:) )ta trubka se dává třeba do zdi a v ní vedou dráty a nebo silnější průměry se dávaj k umejvadlu atd.no ale prostě bych to naved hořákem naohejbal a udál ten přívod vzduchu,tohle mě zatím jediný napadlo,ale tyhle řešení se mě taky líběj:)ještě to musím promyslet.A ještě přemejšlím nad nádechem.Ale to taky ještě nevím jak na to,protože když dám filtr do výdechu tak to bude blbí,protože teplej vzduch stoupá nahoru...takže nevím nevím... Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Asi myslíš novodurovou trubku. Jiank řešení je jak už jsem napsal koupit gumový kolena a rovný nerez trubky. A nádech se vyprdni. Akorát ti bude zatejkat voda do motoru. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. červen 2005 Odesláno 19. červen 2005 teda, že by byli motory 1,4 a 1,6 úplně stejný? no asi jo, když to říkáš :-) No a pomůžu si tím, že nechci vymejšlět nějaký složítý vedení vzduchu. Teplo lze odklonit stínícím leštěným hliníkovým plechem. Seženu tady u nás tu 106 a nafotím to. má to fakt hezký. [upravil dne 19.6.05 minimaxa] Citovat
Crack Odesláno 19. červen 2005 Odesláno 19. červen 2005 a co stojej ty gumový kolena?takovejch trubek doma máme no asi jo,asi ten nádechdělat nebudu,stejně je to blbost....ale ta kaplička je docela pěkná Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.