Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže mám vystřelovák :-) přehodil mi čip, elektriku na dálku a vyřezal planžetu. Prej kdybych chtěl udělat novej klíč, tak čip neni problem, ale elektrika na dálku stojí 3 000kč. Jinak ví někdo jak funguje imo na 206 mux? Nastartuju nebo bych neměl vubec nastartovat? De o to že sem s auto nastartoval a odjel s vykuchanym klíčem :D neni v něm dálka ani imo a normálně sem snim nastartoval...:(

IMG_0255.JPG

IMG_0257.JPG

• O 1 měsíc později...
Odesláno

čtečka ti čip na takovou dálku nevezme (když leží na sedačce) snímá to tak do 5 cm od čtečky, nemáš náhodou start na dálku? nebo někdo přilepil čip poblíž čtečky a využíval víc klíčů bez čipu,to už jsem taky viděl na služebáku.

Odesláno

ahoj, asi se zeptám jako blbec, ale teď jsem hrozně zabržděnej - jde to teda na jednotlačítkový klíč? (r.v.99) - musím mít nějakou tu kartu s tím kodem?

dík za objasnění :)

Odesláno

Pochopil jsem, že řeč je tu o dvoutlačítkovém klíči předělaném na vystřelovací, ale já mám pouze jednotlačítkový, tak jestli to taky půjde přehodit na vystřelovák s tím, že bych používal jedno tlačítko. Druhá otázka byla, jak a kde mám sehnat tu kartičku s kódem, je na předešlé stránce vyfocená.

Odesláno

Jednotlačítkovou verzi sem tam nenašel, tak holt budeš muset koupit dvoj tlačítkovou s tím, že si jen necháš upravit planžetu a dovnitř klíče přendáš chip. Nic víc. S tou kartou nevím, jediné řešení bude asi zajít do Peugeotu a říct jim o co jde, někde to budou mít v evidenci. Tak nejspíš podle velkého techničáku a VINek ti ten kod zpětně dohledají nebo ho možná naprogramují na jiný( nevím, v tomhle se moc nevyznám, jen odhaduji). :) ...já si včera objednal dvojtlačítkovou verzi, tak snad zítra přijde a rovnou se podělí o zkušenosti :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...