ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Jestli se nemýlim tak je potřeba karta s kodem kvůli čipu (dam foto) Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 tak toto fakt nemám :-D Ale kód si dokážu zjistit. Citovat
ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Tak tim padem by nemel byt problem Citovat
artin Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 Takže mám vystřelovák :-) přehodil mi čip, elektriku na dálku a vyřezal planžetu. Prej kdybych chtěl udělat novej klíč, tak čip neni problem, ale elektrika na dálku stojí 3 000kč. Jinak ví někdo jak funguje imo na 206 mux? Nastartuju nebo bych neměl vubec nastartovat? De o to že sem s auto nastartoval a odjel s vykuchanym klíčem neni v něm dálka ani imo a normálně sem snim nastartoval... Citovat
ReaPerek Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Tak to je divny ja to zkoušel bez čipu nastartovat a nechytlo mi to Citovat
artin Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 njn, něco je asi špatně ale diagnostika žadnou závadu nehlásí.. je to divný Citovat
ChouLu Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 A neměl si ten čip někde u sebe? Protože pokud tam není čip, tak se to nespáruje a nechytne Citovat
artin Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 druhej klíč sem měl na sedačce spolujezdce... zejtra jeste vyzkoušim Citovat
Kubajz.B Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Ahoj. Prosim te kde sis v Plzni nechal delat ten klic a rezat planzetu? Sem taky z Plzne. Diky;) Citovat
mxmen Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 čtečka ti čip na takovou dálku nevezme (když leží na sedačce) snímá to tak do 5 cm od čtečky, nemáš náhodou start na dálku? nebo někdo přilepil čip poblíž čtečky a využíval víc klíčů bez čipu,to už jsem taky viděl na služebáku. Citovat
kalda1989 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 ahoj, asi se zeptám jako blbec, ale teď jsem hrozně zabržděnej - jde to teda na jednotlačítkový klíč? (r.v.99) - musím mít nějakou tu kartu s tím kodem? dík za objasnění Citovat
DanHal Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 už víte jak to je s tím jednotlačítkem? dalo by se to přehodit? a kde splašim tu kartičku když jí nemám? Citovat
Kubajz.B Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Na co přesně se ptáš, nějak sem to z těch komentářů nevyčetl Citovat
DanHal Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Pochopil jsem, že řeč je tu o dvoutlačítkovém klíči předělaném na vystřelovací, ale já mám pouze jednotlačítkový, tak jestli to taky půjde přehodit na vystřelovák s tím, že bych používal jedno tlačítko. Druhá otázka byla, jak a kde mám sehnat tu kartičku s kódem, je na předešlé stránce vyfocená. Citovat
Kubajz.B Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Jednotlačítkovou verzi sem tam nenašel, tak holt budeš muset koupit dvoj tlačítkovou s tím, že si jen necháš upravit planžetu a dovnitř klíče přendáš chip. Nic víc. S tou kartou nevím, jediné řešení bude asi zajít do Peugeotu a říct jim o co jde, někde to budou mít v evidenci. Tak nejspíš podle velkého techničáku a VINek ti ten kod zpětně dohledají nebo ho možná naprogramují na jiný( nevím, v tomhle se moc nevyznám, jen odhaduji). ...já si včera objednal dvojtlačítkovou verzi, tak snad zítra přijde a rovnou se podělí o zkušenosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.