artin Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Chtěl bych si udělat vystřelovák. Na foru sem našel jen návod na 307. Ale strejda gugl vyplivnul toto: http://autoklicecz.cz/produkt/k228-peugeot/1117-vystrelovaci-klic-peugeot--2-tlacitka/ bude to fungovat když přendam jen čip? popřípadě jakej čip dotoho patří? se mi ten jedinej klíč co mam od auta nechce moc rozebírat Citovat
safi1 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Parada toto by som si aj ja kupil inac dobra otazka staci iba prehodit ten cip ? Citovat
elton Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Normálně přehodíš čip a normálně jede:roker Citovat
ReaPerek Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Tak presne ten mam a kupoval jsem ho i tam ano stači jenom čim a je to ale problemy jsou. 1) klíč se musi nechat udelat nekde jinde neboli udelat jinou kopii kliče protože ten prehodit nejde 2) klíč v některých připadech neni zastrčeny a sam vystřeluje 2x jsem reklamoval a pak jsem se už na to vykašlal Citovat
artin Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Tak to teda neni moc dobrý to stim vystřelováním Tak já nevim. Nikdo jinej stim nemá zkušenost na 206? Citovat
bajza206 SW Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 mam přeně ten samej už cca rok a půl a bez problemu samozřejmě planžetu jsem musel nechat udělat ta stávající bez zničení origo klíče přrndat nejde:papa Citovat
ReaPerek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Jenom řikam svoje zkušenosti jelikož při koupi jsem myslel že se to jenom prohodi a pak jsem zjistil že ne. A s tim vystřelovanim to tam ma dve tenky umělohmotny packy a jak se trosku osoupou tak nezapadaj a klič sam vystreluje. Jak jsem řikal jenom moje zkusenosti. Ale každej bude mit určite jine Citovat
command Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Skusal uz niekto ziskat aj ten cip da sa vlastne niekde aj zohnat a cena? Citovat
command Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Ja som sa nepytal z ci tam pasuje stary cip ale ci sa da zohnat cip ked nahodou stratis cely kluc aj s cipom. Citovat
artin Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 konečně nějaké informace Když si kupoval ten vystřelovák, planžeta tam byla nebo se musí koupit zvlást? S tim čipem, já bych si spíš koupil jinej abych měl 2 funkční klíče, člověk nikdy neví kdy se hodí. podle popisu tak by to měl být tento čip http://autoklicecz.cz/produkt/k525-peugeot/1264-cip-46/ novej čip se pak programuje na diagnostice ne? Citovat
ReaPerek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Hele jak se čipuje to nevim mel by to byt on. Ale myslim že na to potřebujes takovou kartičku od peugeota jelikož jsme jednou stratili klič a aby ho nakodovali (dálku) tak chteli tu kartičku s kodem. A planžeta tam byla ale musi se nechat udelat [upravil dne 8/11/12 18:35 od ReaPerek] Citovat
artin Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Tak kartičku mám, dokonce 2, tak to by neměl bejt problem :-) Citovat
ReaPerek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Tak to by byt problem nemel ale nevim kolik si za ten čim učtujou a kde to delaj to opravdu neporadim Citovat
command Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 A nahodou na starsi typ 206 do roku 2002 neviete ci sa da zohnat dialkove? Citovat
DanHal Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 podle toho co jsem zjišťoval to jde na dvoutlačítko, a co jednotlačítkovej klíč na starší verze? Citovat
artin Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Kamarád mi dneska sehnal firmu, která mi to i vymění a vyřeže planžetu za 500kč :-) tak dotoho asi po vejplatě pujdu. Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 já bych taky potřeboval druhý náhradní klíč. Bo nemám. Kdybych koupil toto, jak s tím čipem teda? Mám jednotlačítkový... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.