Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdo mi poradí jak nejlépe přidělat nasávák do přední kapoty na 306 Hdi v místě kde je místo na filtr se mi to moc nepáčí je tam částečně prolis kapoty. Chtěl bych na střed.:o

Odesláno

Pokud sedí na 100% tak nalakovat a přilepit a tzv. přiznat spáru. Je lepší příznat že je tam nalepenej než za pul roku to mít kolem prasklý. A hlavně nemusíš lakovat celou kapotu. Pokud to chceš mít v celku, tak je ideální si zevnitř toho výdechu zvětšit dosedací plochy, přilepit ho a pak do těch ploch ho ještě pro sicht přišroubovat. Pak jen sklolaminátovym tmelem dorovnat plynule na kapotu, doladit jemnějším tmelem a lakovat celou kapotu.

Odesláno

Mám imitaci nasávače vzduchu podobnou tomu na R19 1.8 16V, tak pokud ho někdo chcete, stačí se ozvat. Nic za něj nechci (lepší na menší auto- 106, 205, 206...).

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Dundee:Je funkční?Nebo jen nákej nalepovací?foto by nebylo ten z rendla neuspěšně scháním :papa

Funkční by se nechal udělat (otvor pouze cca 12x6cm) a tomu rendláckýmu je podobnej. Kdyžtak mě prozvoň a já ti brnku a? se domluvíme.;)

Odesláno

Dundee:já bych ho moc chtěl,ale nemám ted telefon,aby sme se dohodly:(,napiš prosím na mail x_crack@centrum.cz ale sem z daleka,šlo by to poštou?

Odesláno

Na telefonu jsem pořád, takže není problém a poštou by to šlo. Jen ti asi nedám fotku (ale pokusim se sehnat fo?ák). Pošli mi na mail adresu (najdeš ho pod nickem v profilu).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...