Karel_Sch Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Jelikož řeším odkládací místa v mé 307 hatch. a moc jich v ní není, skoro žádné, tak jsem pátral co by se dalo použít na povinou a zimní výbavu....narazil jsem na toto: Máte s tím někdo zkušenost, nerachotí to třeba v kufru nebo tak?? Děkuji za všechny názory, jelikož to stojí 1400,- tak bych nerad kupoval zajíce v pytly. Díky Karel [upravil dne 6/11/12 15:10 od Karel_Sch] Citovat
Lihous Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Nevim jak toto bude funkcni ale u naseho auta jsem resil podobny problem a ciste nahodou jsem koupil dojezdovou rezervu a na ni je podobny \"lavor\" schovany pod kobercem/podlahou kufru Veskere \"potrebne\" veci mame tam a okolo kola. Citovat
Karel_Sch Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Nevim jak toto bude funkcni ale u naseho auta jsem resil podobny problem a ciste nahodou jsem koupil dojezdovou rezervu a na ni je podobny \"lavor\" schovany pod kobercem/podlahou kufru Veskere \"potrebne\" veci mame tam a okolo kola. no jo ale já tam mám 65l flašku s LPG jinak to vypadá super a není to ani na očích.... Citovat
Lihous Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Presne tak ja to kupoval od clovicka co si do sveho auta nechal namontovat LPG tak ze mu to bylo k nicemu. Citovat
Karel_Sch Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 nikdo nic, žádný poznatek????? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.