Lubo181 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Caute chalani mojho bracha 306tka 1,9TD 66kw pri jeho jazde mu vychadza spotreba okolo 6L chcem sa opytat ci ste neskusali tankovat tie drahsie nafty co ponuka shell slovnaft aj omv myslim ci to nieco zrobi s tou spotrebou alebo je to somarina dakujem (ci sa to oplati) Citovat
Tantor-BN Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 posali tu chalani ze spravi to nieco z tou spotrebou Citovat
Daník Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Drahší nafta pokud je opravdu drahší a kvalitní obsahuje nějaká aditiva a mělo by to zlepšit trochu spotřebu. Já když jsem začal lét do nafty aditivum tak to přestalo trochu kouřit. Lepší nafta určitě lepší volba pro vstřiky a čerpadlo. [upravil dne 5/11/12 20:32 od Daník] Citovat
Lubo181 Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Aditiva davam aj ja castrol TDA to vzdy pri tankovani ale ja som p:myslimracoval 2,5roka na shellke a jedni si chvalili tu lepsiu naftu jedni nie a som chcel vediet ci nahodou to nema niekto odskusane na takomto motore predsa je to stare TDecko Citovat
Marcel00 Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Drahší nafta pokud je opravdu drahší a kvalitní obsahuje nějaká aditiva a mělo by to zlepšit trochu spotřebu. ... dovolim si ta poopravit... drahsi nafta pokud je opravdu drahsi, opravim na ze drahsia nafta pokial je opravdu kvaliltnejsia... a tak by to malo byt... inak o tychto palivach je tu uz hodne popisane a o aditivach ani nehovorim... prispevkov je tu mraky len doplnim a je mi jasne ze nie kazdy tu moznost ma, tak toto by si zistil jedine ked by si natankoval v zapadnych krajinach... ja tankujem v rakusku a to je poznat... auto mam treti rok a na Slovensku som tankoval len dva krat... a najazdil som cca 50.000km na druhom aute co mame od novoty som slovensku naftu este netankoval a to uz mame nabehane 11.000 km zo salonu som isiel rovno do rakuska nabrat plnu nadrz... som sa bal ze ani nedojdem, lebo vo vyrobe tam davaju 5litrov do nadrze [upravil dne 5/11/12 21:45 od Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.