Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Moze mi prosim Vas niekto napisat ako sa dostanem k tej prevodovke?

Stierace sa ma zacali zasekavat.. mam strach aby som to neznicil uplne :(

Dakujem

Odesláno

Kazdy o tom pise ze je potreba vycistit kontakty v prevodovke no fotodokumentaciu alebo nejaky postup ako to rozobrat som uz nikde nenasiel.. Urcite to pomoze aj niekomu dalsiemu :)

Odesláno

To by asi slo ak nad tym premyslam.. a co tamty kabliky v tej sedej hmote jak idu do prevodovky 3.obr. Neotrhnem to?

Mam taky multi mazaci sprej od Wurthu tak som tu prevodovku vystriekal jak to slo.. autom jazdim kazdy den takze som to musel znovu zmontovat, zatial to funguje. Ak prestane skusim to z tej druhej strany. Dik za radu

Kazdopadne to zlte plastove jak je na prevodovke odpojit od motorovej casti nemozem, ci? hybe sa to ale zabrat za to a vytiahnut som uz odvahu nemal.. to je asi jediny problem co to brani rozobrat to z tej strany.

Odesláno

to sedivy, v cem jsou zality ty kabliky je nejaky epoxid, aby dovnitr prevodovky netekla voda, do toho nevrtat, ten zluty plast je myslim drzak uhliku a nejake odrusovaci kondenzatory, do toho bych taky nevrtal, ja si ted vzpominam, ze jsem to kdysi rozdelaval na chodniku pred praci a demontoval jsem cely moturek z toho mechanismu steracu a rozebiral z druhe strany, od osicky, co vychazi z prevodovky, tam je nekolik sroubku, ktere drzi deklik, pod tim deklikem jsou pak ty kontakty

Odesláno

takémi to dělá, jdnou to jde,jak má a někdy to funguje na ho...o.Spíš by mě zajímalo, jestli se dá ten režim \"AUTO\" jde nějak vypnout a aby to stíralo přerušovaně

Odesláno

Tak to teda neviem.. Ja som volal jednemu panovi co si do nazvu da auto profesional a zaobera sa hlavne peugeotmi a citroenmi. Inak sikovny a velmy uznavany pan. Hladal som najprv rele na co mi povedal ze to rele nema a riadi to jednotka. Povedal ze problem bude v packe alebo v senzoru a ze ho mam jednoducho odpojit.

Tak som ho odpojil a co sa stalo??? v rezimu auto stierace bud nereagovali vobec (OFF) alebo sa chovali ako v polohe 2. co je neprerusovane pomale stieranie.. ziadny cyklovac mi to teda nepripominalo. Cyklovac je ze si to mozem (tu dobu stierania) nastavit alebo nie?? :myslim

Odesláno
Tak to teda neviem.. Ja som volal jednemu panovi co si do nazvu da auto profesional a zaobera sa hlavne peugeotmi a citroenmi. Inak sikovny a velmy uznavany pan. Hladal som najprv rele na co mi povedal ze to rele nema a riadi to jednotka. Povedal ze problem bude v packe alebo v senzoru a ze ho mam jednoducho odpojit.

Tak som ho odpojil a co sa stalo??? v rezimu auto stierace bud nereagovali vobec (OFF) alebo sa chovali ako v polohe 2. co je neprerusovane pomale stieranie.. ziadny cyklovac mi to teda nepripominalo. Cyklovac je ze si to mozem (tu dobu stierania) nastavit alebo nie?? :myslim

Ten cyklovač funguje pouze jak jsme psali výše.Musí být připojený a le dát se musí pod stropní tapec.Když jsi ho odpojil, vypnul jsi cyklovač úplně.a jak už někdo psal taky dřív, režim auto nejde vypnout:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...