Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na Slovensku mám problém zohnať takýto PP zámok dverí ktorý je na obrásku neviete mi niekto poradiť. lebo ked chcem auto zamknúť občas to zamkne ale večinou mi to hned aj odomkne. Konektory som už prerobyl precinovaním tak ako sa to tu na fore už písalo. Na zámku zas elektroniku neviem pozrieť lebo so ho nedá rozobrať.Išiel som za známim ktorý má vrakovisko a povedal že také len s Francúska vie doniesť. Ale nechcem tolko čakať lebo ma to už dosť znervoznuje... :papa

Odesláno

Pár 306 aj zo zámkami som určite videl na vrakovisku za Partizánskym, okrem toho na autobazareu je ďalšia kopa 306 na ND a určite by si niečo našiel aj tu na fóre.

Obrázok nesmie mať viac ako 250kb a optimálne rozlíšenie je 800x600.

[upravil dne 4/11/12 10:19 od marko306]

Odesláno

Sorry ale neviem sem priložiť obrázok lebo je príliš velky ale taký zámok to je kde su len v jednom rade kontakty a je ich tam dokopy 6. ten kto by mi chcel pomocť možem mu poslat na meil fotky

Odesláno

Mne sa to riešenie nezdá všetko koli tomu prerábať.Ked to tam je originál tak by to podla mňa malo fungovať len sa mi nechce veriť že neviem do toho zohnať zámok.

Odesláno

Ja som kúpil z vrakáču za vtedy 400sk a šiel mi tri roky po kúpe a určite ide aj teraz ešte.

Pasovať by mohol aj zo Xsary.

[upravil dne 4/11/12 17:56 od marko306]

Odesláno

Koukám zde už je o tom článek tak se přidám se svým problémem. Peugeot 306tku mám.

Vybyla se mi úplně baterie v autě. A když se mi vybyje tak mi nejde central (to už tam bylo). Dobyl jsem baterku a central šel chvíli jen na jedny dveře a ted už to nezamyká vubec. Nevíte co s tím?

Bohužel mi nejdou ani zámky u dveří. Dám klíček ale nejde otočit klíč abych si odemkl dveře když mi nejde central.

Odesláno

Sú dva typy. Jeden je s normálnym zamykaním 9135 H3 a druhý so superuzamykaním 9135 C3.

Prvý sa dá kúpiť tu: http://www.gak.sk/index.php ( 132 € ) .

Osobne by som to riešil rozobratím a opravou mechanizmu, prípadne odstránením motorčeka a jeho nahradenie univerzálom. Za takúto cenu môžeš mať všetky motorčeky nové a robotu k tomu.

Odesláno

Otočenie kľúčika bude najskôr spôsobené zahrdzavenou vložkou. Častý problém na autách s diaľkovým ovládaním centrálu. Druhý zámok ide?

\"vôbec nejde centrál\" Pod tým myslíš čo? Nereaguje na diaľkové? Ak skúsiš zatlačik cuplík dverí ide?

Odesláno

Klíček ve dveřích jak u řidiče tak i u spolujezdce nejde otočit. Strčím tam klíč a to je vše.

Nejde central = nefunguje dálkové ovládání. A když zatlačím - to jsem popradě nezkoušel. Ale vlastně jeden čudlík u řřidiče jsem dělal ale nic se nezměnilo.

Odesláno

Do zámkov na dverách môžes skúsiť nastriekať WDčko, malo by ich uvolniť. Aj keď sa nedajú pohnúť tak neovplyvňujú chod centrálu.

Pri diaľkovom najprv vymeň baterku a ak je infra tak pomocou fotoaparátu otestuj či funguje. Samotný centrál pozri poistku či je dobrá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...