Mikulas Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Ahojte, viete mi poradiť, že koľko pinový konektor na motorčeku mám na prednej pravej sťahovačke? Viem, že sú 2 a 6 pinové, len nechcem celé iné dvere rozoberať kôli tomu. Mám r.v. 2005 a treba ešte k tomu niečo doložiť, aby ste to vedeli zhodnotiť? Ďakujem za rady Citovat
Ferry Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 tipuju, ze pokud to nema zavirani okna pri zamceni auta a pokud to je pouze jednoduche stahovani (tedy pro uplne stazeni/vytazeni okna je potreba stale drzet tlacitko) tak je tam 2-pin, pokud je tam sekvencni stahovani ( pro uplne stazeni/vytazeni staci jedno zmacknuti tlacitka) pak je tam ten vicepin Citovat
Mikulas Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 ahoj ferry, pri zatvarani auta ked podrzim tlacitko na kluci tak sa zavrie. cize malo by to byt 6 pinove hej? dakujem Citovat
Mikulas Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 taktiez mam to sekvencne stahovanie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.