Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Určitě se dá sehnat v Číně to není problém.Skoro še funguje jak má, jen je strašně špatný signál rádia.Ani zesilovače ti nepomůžou.Prostě rádio za jízdy si moc neposlechneš.Za mě radím nešetřit a koupit tady.

Odesláno

Jednak se to dá u Číňana koupit za výrazně nižsí cenu a jednak je potřeba slevit z několika drobných detailů, třeba že displej není zrovna kvalitní, rádio má mizerně citlivý tuner, kvalita koncového zesiilovače je hrozná... v Čr to nemá smysl kupovat je to stejná kvalita jen za vyšší cenu. Jinými slovy jsou to vyhozené peníze..

Odesláno

mě jde o to že se mi rozbil monochronický displej a nikde ho na vrakovištích nemohu sehnat mam rt3 s navigaci a displej ma 6pinový konektor a nový displej vyjde tak na 7tisíc a to je docela dost na monochronicky si myslím

Odesláno

tak samozřejmě si nechám poradit od vás co tomu rozumí a třeba to mají někteří třeba už v autě tak sem chtěl vědět jak je tenle typ na tom dle hodnocení ale samozřejmě kdybych sehnal za rozumnej peníz monochroní obrazovku tak bych ji koupil a vykašlal bych se na toto ale také pokud koupím někde z vrakáču ten displej tak muže trpět pořád tou stejnau vadou zobrazovaní a tohle byl problém prej u všech těhle starých typu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...