Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den stala se mi takova vec, kdyz startuju nebo zhasinam motor tak zacne neco pod motorem kovove klepat.... Pri lehnuti pod auto je viditelna cast vyfukove soustavy naprosto v poradku (stredni dil - trubka, koncovy tlumic...). Problem je pouze pri vetsim hybnuti samotnym motorem, jinak nic neklepe. Taky priznak je ze se moc nekouri (chapej nejde ohraty vzduch) z koncoveho dilu vyfuku ale jakoby pod motorem. Mimo to se stalo auto hlucnejsi. Poradite co by to mohlo byt (ja myslim ze vyfukovy soustroji) respektive jaka cas, a kolik by to mohlo stat? Diky. V mojem servisu na to nemaji ted moc cas tak jestli je to OK a da se s tim jezdit a na co se mam pripravit,.. Jeste jednou diky moc za odpovedi! (P.S. jenom ze zvedavosti ma 1.4 hdi katalyzator nebo neco takovyho?)

[upravil dne 2/11/12 06:21 od bouda86]

Odesláno

1,4Hdi katalyzator ma, a je hned za turbom.

Mne ked sa odlomil koncovy tlmic na mojom,som nic nepostrehol pocas jazdy,az ked som chcel motor zhasnut,tak nieco kleplo o karoseriu. Inak ziadna zmena zvuku a pod.

Vezmi si kanmarata na pomoc, a staruj a zhasinaj. Mozes mat vadnu aj pruznu spojku(tzv. pletenec) vyfuku co je pod motorom.

Odesláno

nejspíš to bude pružný díl výfuku (vlnovec),je to ta opletená část pod motorem. poznáš to podle začouzeného místa, nebo at ti někdo zahýbá vzadu konocovkou výfuku a podívej se je to volné,nebo ucpat výfuk a uvidíš kde to uniká.

Odesláno

no dela to nekde pod motorem, kde na to neni videt a nemam moznost zvednout auto nebo pod nej nejak vlezt.... asi bych to taky tipoval na vlnovec,... nevite kolik tahle sranda na 1.4 HDi i s praci bude stat??? Diky moc

Odesláno

tak problem dnes vyresen, upadl takovy ten uchyt nekde pod katalyzator u vlnovce..... dali to dohromady a pripevnili a je to OK.... oprava cca za 500 :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...