Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mračitka na zadní světla 405tky!!

Recommended Posts

Odesláno

já na to asi nebudu mít nervy:( vždycky se do něčeho pustím a pak si to radši stejně dojdu koupit originál:)ale mračítka na 205ku sou pěkně hnusný,myslím ty co prodávaj;)

Odesláno

Ty blaho tak to je kára jako blázen jsem z toho nadšenej to bych ani nevěřil co se dá všechno upravit na 405tce ... Jo takhle jsem to přesně myslel ty rámečky na zadním světle .. :o

Odesláno

Nejni to špatný - mimochodem nat timhle provedení předních světel jsem taky přemejšlel, ale nevim co by na to páni policajti... A když vidim vaše názory, tak to asi skrečnu...ale mě se docela líběj

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: mk405

doufám že mě majitel nesežere že mu sem tám foto, takže doufám že když to na autě vozí tak se za to nestydí.

101.jpg

pokud by to někdo dělal tak at má vlaku alespon i pás mezi světli (můj názor). mk:papa

Já se přiznám, bez mučení, ta bílá 405 je moje. No, já vím, je to hrozný, teda spíš - bylo to hrozný. Naštěstí jsem to už strhal dolů, nějak se mi to přestalo libit:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...