merkurek Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Chtěl jsem se zeptat nebo poradit nevíte někdo zdali se už dělaj mračítka na zadní světla 405tky nebo nějaké jiné nápady jestli někdo má?? Citovat
vector Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem merkurek Chtěl jsem se zeptat nebo poradit nevíte někdo zdali se už dělaj mračítka na zadní světla 405tky nebo nějaké jiné nápady jestli někdo má?? Jo můžeš skočit nahej do kaktusů, to je taky podobnej nápad. Citovat
mk405 Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 :D:D vector chtel asi říci, že je to ten největší tuzing co jde udělat:D:D:D, opravdu to chceš mk:papa Citovat
Neon Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Tfuj - to je podle me zbytečnost... Jediný, kdy by to mělo význam je, kdyby jsi to udělal ve stylu ferrari - 2 kruhy - ale zadek 405tky je pěknej bez zamračení... Citovat
mk405 Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 no oni jsou zbytečné i ty ve předu, ale ty se ještě tolerujou :D:D Citovat
John Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Zamračit zadní světla ..to mi příjde jako šílený nápad....Co ti to auto provedlo????? :o Citovat
Honza Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 čéče neblázni. Ani si nedokážu představit jak by to vypadalo. Pokud bys chtěl vážně dělat nějakou šílenost se zadníma světlama, tak tu mám takovel polotovar na zadní světla kde je 6 malejch kulatejch. Montovalo by se to místo originálů. Citovat
Rasputin Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Ještě jsem zamračený zadní světla neviděl,ani si nedokážu představit jak by to mělo vypadat.Zadní na 405 jsou docela pěkný. Citovat
mk405 Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 já to viděl a matně si vzpomínám že to měl něko na bílé 405 na srazu zimní klouzání mk405 Citovat
mk405 Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 doufám že mě majitel nesežere že mu sem tám foto, takže doufám že když to na autě vozí tak se za to nestydí. pokud by to někdo dělal tak at má vlaku alespon i pás mezi světli (můj názor). mk:papa Citovat
merkurek Odesláno 16. červen 2005 Autor Odesláno 16. červen 2005 ja to blbě pánové formuloval myslel jsem mřížky kolem lamp a ne skakat nahej do kaktusu ... Citovat
Neon Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Tak nad mřížkama jsem přemýšlel taky - to je jiná, to neni jako mračítko (to vypadá trošku jinak ). Mě napadlo udělat chromový - ale jenom lehce ze samolepících lišt asi 3 mm šířka, ale ještě to promejšlym... Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 No já mám zamračenou 306-ku a myslím že se mi to docela povedlo. Dělal jsem to před dvěma romakama doma z laminátu. Přikládám foto abyste viděli jak to může vypadat. Hlavně mě neukamenujte :D Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Kvasky:ty máš vůbec namakaný auto!!!Jak si to s toho laminátu udál?předpokládám že teda nemáš laminátovací firmu chtěl sem si to na 205ku taky udělat dozadu,i do předu,ale vůbec nevím jak na to a jak to!!Ty přední co na 205ku prodávaj sou oškliví,protože vedou ještě poděl masky,já sem si chtěl udělat jen takouvou prouhu Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Díky za chválíka :D Udělal jsem to jednoduše. Světlo jsem olepil a napatlal pryskyřicí se skelným vláknem. A po zaschnutí jen brousil a brousil a pak i kitoval a pak zase brousil. btw. Ten zadní nástavec nárazníku jsem taky patlal doma a pak i lakoval :D Prostě nelíbí se mi to co má každej. Prostě MY STYLE [Editován dne 18/6/05 Kvasky] Citovat
Crack Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 takže stačí jen laminátovací sada?a jak si to pak sunbdal dolů a pak zase přidál?já sem si taky se hnal nákej nárazník co skoro nikdo nemá,zatím sem ho viděl jen na dvouch autech,jedno měl jeden chlapík někde na netu a jedno sem s ním viděl na autoscoutu:) ale nebaví mě to brousit:( Citovat
Kvasky Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Já na laminování používám polysterovou pryskyřici a netkaný skelný vlákno. V těch laminovacích sadách bejvá tkaný vlákno. Stím se to děla špatně. No mračítka jsem sundal normálně a pak vybrousil a přilepil silikonem přímo na sklo. A ten nástavec nárazníku jsem laminoval komplet bez nějakých úprav jinejch nárazníků a nástavců. Vlastně dá se říct, že jsem se na nástavci učil laminovat :D Jinak jsem taky leteckej modelář a tam je laminování a broušení denním chlebem Citovat
Crack Odesláno 19. červen 2005 Odesláno 19. červen 2005 Kde se to dá pořídit ta pryskyřice a kolik to stojí?Jo a kolik s toho udělám?No jo to se to pak dělá,když je někdo modelář já na to asi nebudu mít nervy:( Citovat
Kvasky Odesláno 19. červen 2005 Odesláno 19. červen 2005 1kg pryskyřice koupíš v lepší drogerii za cca 140Kč. Dělá to Kittfort. No a tkaninu jsem kupoval v Hlinsku 1m2 za 100Kč. Ta cena tkaniny mě docela překvapila, čekal jsem míň. Když jsem jí kupoval poprvé taky byla myslím za 70Kč. Nevíte kde sehnat levný skelný vlákno??? A jestli se bojíš, zda ti vyjde pryskyřice na 2 mračítka. To určitě vyjde a jestě ti zbyde i na zadní světla. Záleží jak sní plácáš Citovat
Crack Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 no právě že bych chtěl na všechny 4 světla no to se skusím zeptat a uvidím,ale už vidím co to bude za prasírnu:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.