neutral Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 No já nevím jak je kontruovaná sedačka u nových modelů,ale pokud je to stejně jak u starých,tak na spodku máš \"pružiny\" a ty by mohli vrzat. Citovat
go.play Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 ty nevržou, ty jsou už promazaný ve spod u opěradla, jsou asi na obou stranách pružinky, jednu jsem mázl a jednu ne, tak možná ty to dělaj, ale to je pouze odhad a určitě to ony nebudou Citovat
neutral Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 aha no zkus zjistit jak je konstruovaná sedačka přesně a máš to, jinak se těžko dopátráš Citovat
go.play Odesláno 21. březen 2013 Autor Odesláno 21. březen 2013 Plány který chci stihnout do léta: repas zadní nápravy, svody Supersprint, nějakej podvozek, bohužel ale nevim jakej a poslední co je potřeba, tak letní obutí Citovat
go.play Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 nějakej kretén od nás z práce mi nechal na autě překvapení Citovat
odee Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Kua..to je dost, koukám, že i nárazník Ti vyskočil z lemu:( Náhodou kamery na firemním parkovišti asi nebudou, co? Ale ono pokud to byl někdo z firmy, tak se to za pár dní dozvíš, bo se to roznese a když pořádně obhlídneš v dalších pár dnech parkoviště, určitě objevíš, kterej šu..in, nebo ku..va za to může:bacha Citovat
go.play Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 jako naschvál ta kamera tam nevidí a dneska ve volnu jsem se byl podívat po autech před prací a možná jsem našel viníka, zítra si tam za nim zajdu Citovat
go.play Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 no dopadlo to tak, jak jsem očekával, podotýkám, že jsem nešel na jistotu, ale naslepo ... samozřejmě že \"on to nebyl\" takže to budu muset zalepit ze svého Citovat
jiri106xs Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Zkus někoho, kdo dělá PDR opravy... možná, že by alespoň ten blatník vyšel levněji a hlavně by se nemusel lakovat. edit: to nemáš tak daleko http://www.opravydeformaci.cz/ [upravil dne 13.5.2013 21:24 od jiri106xs] Citovat
odee Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Já bych mu zkusil hned říct, že to je na některé z kamer a že si byl na vedení, kde Ti slíbili, že záznam poskytnou policii, pokud to bude třeba. Protože se vsaď, že ten borec od tama potom hooodně rychle ujížděl pryč a neměl moc čas koukat, kde by to mohla která kamera vidět;) Ale na to už bude asi pozdě Citovat
go.play Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 po čtyřech měsících mám bok konečně v laku Citovat
go.play Odesláno 26. prosinec 2013 Autor Odesláno 26. prosinec 2013 25.12. nutná údržba, takže vysát a umýt od soli a bordelu Citovat
radim.1008 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Včera jsem taky umyl jedno a když to dneska vyjde, tak i druhý. Moc pěkný vozítko a hlavně ta garáž, mě připomíná takový jakýsi sklípek. Citovat
go.play Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 žádný sklípek, garáž pro zahradní traktůrek a vedle sauna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.