go.play Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Zdravím všechny členy Ač jsem v tomhle směru líný jako prase, tak jsem se dnes skoro po třech letech co mám S16, rozhodl založit mojí \"formuli\" téma Auto jsem si dovezl domů 25.12.2009, takže takovej dáreček k Vánocům. Věděl jsem pro co si jedu, tak jsem tušil co to bude za peklo při prvním svezení, no nerozmýšlel jsem se ani minutu a bylo moje, mělo najeto nějakých 164 tis. km První malá úprava byla pořízení Raceland sání. Asi po roce ale nastal problém, začal se ztrácet olej, při otevření náporoveho sání jsem zjistil, že je plný oleje, takže repas motoru, nový kroužky, gufera na ventilech, veškerý těsnění, svíčky ... atd atd Investice nebyla malá. Nevim jak se k tomu autu kdo choval přede mnou, ale při koupi S16 se dá očekávat, že takový auto má něco za sebou. Teď se ale u mě má dobře, pokud se chci svižně projet, nejdřív ohřát vodu a olej a potom až zábava. Druhou věc co jsem musel mít -> rally plechy, sehnat je není nic jednoduchýho, ale jsou doma, pak už jen je nechat otryskat a šup do bílýho komaxitu. Letos kompletně udělaná přední náprava a výfuk, takže se pořídil Supersprint, střed a konec, svody jsou zatim origo. Zvuk krásný a decentní, žádná uřvaná svině, ovšem když se vytočí nad 4000ot./min, tak už trochu slyšet je Auto je denně v provozu, takže do nějakých mega úprav se netlačim, hlavně aby bylo vše funkční. No určitě jsem na spoustu věcí zapomněl, ale tak stručně jsem to tu sepsal. Tady pár fotek od začátku a až po teď. [upravil dne 31.10.2012 20:35 od go.play] [upravil dne 31.10.2012 21:04 od go.play] [upravil dne 3.12.2012 09:40 od go.play] Citovat
neutral Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Taky ses odhodlal, no konečně Už dovezená byla pěkná Citovat
go.play Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 fotka z natáčení, na francouzkejch značkách Citovat
go.play Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 neutral: no odhodlal, ale víš kolik bylo přemlouvaní sám sebe Citovat
go.play Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 no právě, do auta zahučelo takovejch peněz, že už ani nevim za co všechno Citovat
neutral Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 jo to znám a ještě tak odhadem 30 000 si veme a to nepočítám nutný opravy co přijdou [upravil dne 31.10.2012 20:26 od neutral] Citovat
FiFa_cze Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Paráda A v jakym filmu vůbec hrála? Jinak ty rally plechy bych na zimu bral je mi líto jezdit na tom hliníku, co mám..sehnat ty plechy za slušnej peníz je fakt peklo. Jinak jak to jezdí v zimě, když to máš u země? Citovat
go.play Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 natáčelo se před dvěma týdny v Praze, bude to americkej desetidílnej akční seriál, jeden díl bude asi jako ve Francii bylo tam taky pár lidí tady z klubu Jinak já to mám opačně, v létě plech, v zimě hliník a jezdí se s tim na prd, už nikdy nechci snížený auto Citovat
FiFa_cze Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 A sakra já jsem tak tajně doufal, že mi řekneš, že je to napohodu a ono ne to abych na jaře snížil a na podzim hodil sérii No když to nedopadne na vysoké, tak pudu makat a přijde něco jinyho..snad nějaká 4x4 Citovat
go.play Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 taky mám plán, pořídit něco jinýho, velkýho, ale nejdřív na to musí být šroub každopádně prcek asi zůstane doma Citovat
FiFa_cze Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Kdybych měl S16, tak se jí taky nevzdám Ale s tím mým vysavačem nevim Líbí se mi Suzuki SX4 nebo něco v tomhle stylu..na té sx4 se mi líbí hlavně to, že má vypínatelnej náhon na zadek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.