Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chystáme se dělat fasádu na domě, a chtěl bych odvětrávaný systém - http://www.novabrik.cz/cz/novabrik/. Od výrobce samozřejmě dostanu pouze stoprocentně kladné vyjádření, takže sháním taky recenze od lidí, kteří s tím mají nějakou zkušenost.Pokud tady někdo má nějakou zkušenost nebo poznatek ,rád to uvítám.

Odesláno

Jaká je cena v porovnání s EPS a vatou?Pracuji ve firmě která se zabývá výrobou zateplovacích systému(www.sto.cz)

Pokud by jsi chtěl nějakou konzultaci pošli mi na tebe číslo a já to předám obchoďákům.

Odesláno

všude jsem jen slyšel že Novabrik je zbytečně drahej. Taky uvažuju o odvětrávaný fasádě a jelikož barák nemam 100pro suchej (spodek je kamenej bez vodorovné izolace) tak polystyren ani nepřipadá v úvahu.

Zajímalo by mě za kolik ti to kdo nabídne

Odesláno

Díky moc za ochotu.Polystyren dávat určitě nebudu,vatu určitě jo.Pod ten novabrik se pod rošt z latí dávat může.Bydlíme u hlavní silnice na Brno a co se týká otřesů od náklaďáků tak je klasický zateplení s točenou nebo taženou omítkou nepraktický(podle mě by určitě časem popraskala,přece jenom to je starej barák).Dalším aspektem je vzhled a a funkčnost toho systému (odvádí vlhkost ze zdiva).

Odesláno

Odvětrávané fasády děláme samozřejmě také.Nejde ale obecně říct cenu za metr.Vždy je nejprve nutná konzultace s technikem a až poté je možné bavit se o ceně.Je to docela věda a nechá se udělat spoustu věcí a různých povrchů.

Odesláno

Jo,toho sem si vědomej,že se dá udělat mnoho věcí.Ten novabrik,upřednostňujeme kvůli vzhledu.Máme kolem domu dost štípanejch prvků od Ditonu ,tak to bude tak trochu navazovat.

Mě by spíš zajímalo jestli to tady někdo dělal,nechal si dělat a nebo jestli o tom někdo aspoň něco neslyšel?

Je ještě jeden výrobce http://www.krystal.cz/ .Uvidíme co kdo nabídne.

Nejsem takovej,že bych se s každým chtěl handrkovat o ceně,ale v tomhle případě to bude asi nutný.

Odesláno

Jo cena je důležitá.

Až se ti to za 5 let začne loupat,tak si na mě vzpomeň :)

At už vybereš cokoli,tak si dej hlavně pozor na realizační firmu.Systém může být sebelepší,ale pokud firma nedodrží technoligický postup,tak je to k ničemu.

Odkud jsi?Můžu se poptat na realizační firmy.

Odesláno

Loupat? Nestraš .U novabriku se snad loupat nic nemůže.Tam je důležitý to správně přikotvit ke zdivu.Realizační firma vzhledem k finanční situaci budu já a manželka.

Bydliště je okres Ústí nad Orlicí.

Odesláno

sloters :Díky za snahu,ale byl jsem přehlasován manželkou a vyhrály to betonový cihličky

Cena je vskutku LIDOVÁ. Krystal beset je o mnoho levnější,ale firma jako taková má možná problémy s autorskejma právama tohodle výrobku a nerad bych dával zálohu a na jaře sem nic nedostal.

Novabrik je dražší,ale je tam jistota.Veškerej kotevní materiál maj předraženej,takže snad i s pomocí některejch z vás se budu snažit poshánět si vruty hmoždiny a tak dále sám a nějakou tu kačku ještě stáhnou dolů z rozpočtu.

[upravil dne 4/11/12 11:10 od APOFIS]

Odesláno

Vruty a hmoždinky by nemusel být problém sehnat ve spojovacím materiálu, ne? Třeba za kopcem v Žamberku u Mužíka dokážou sehnat téměř nemyslitelné :D Znám to díky své práci a nakupujem u nich už na fakturu a do druhýho dne, max do týdne je to na krámě. ;) Můžu doporučit :super

Odesláno

A takhle to dopadlo,to už je kus našeho domu. Novabrik dodal barvy na zkoušku a myslím,že to je téměř stejná skladba.

post-27775-14109628002708_thumb.jpg

[upravil dne 16/11/12 14:52 od APOFIS]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...