romanciko Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Dobrý den,prosím o radu.Jak klesne teplota pod 6 °C tak nenastartuji a žhavicí relátko mám nové + svíčky. Peugeot 807.rv.2004 MOTOR:Typ:4HW..palivo:NM...zdvih.objem 2179. Citovat
xpetrix Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Co budete robit,ked udru poriadne mrazy? Citovat
citrosaurus Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 sa ti chechce s benzinom čo:bacha aspon raz do rokja:D my sa chcechceme na pumpe:aut Citovat
Tango C8 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Hm, a proč se chechcete raz do roka na pumpe? Myslíš, že to co mi přejedeme, tak ty ušetříš? No , ale nebudu ti kazit radost Citovat
citrosaurus Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 nebudte zly na naftakov dobre:bacha ps: idem ráno k autu že idem do servis a div sa svete auto žhavý a brnk na prvú šupu Citovat
xpetrix Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Hm, a proč se chechcete raz do roka na pumpe? Myslíš, že to co mi přejedeme, tak ty ušetříš? No , ale nebudu ti kazit radost Citovat
xpetrix Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 sa ti chechce s benzinom čo:bacha aspon raz do rokja:D my sa chcechceme na pumpe:aut Citovat
Tango C8 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 nebudte zly na naftakov dobre:bacha ps: idem ráno k autu že idem do servis a div sa svete auto žhavý a brnk na prvú šupu Oteplilo se?? Citovat
citrosaurus Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 srandičky hej ? no viem ja prečo? jednoducho začalo žhavit normalne som videl svietit kontrolku naposledy som videl všetky ked som nežhavil... kombinácia vianočného stromčeku a farebnej hud:Dby Citovat
romanciko Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 Tak vám pěkně děkuji za radu,spíše za blbý komentáře.Chtěl jsem tu poradit a ne aby jste se tu vysmáli druhým,i vám se jednou muže stát nějaký problém co samy nezvládnete.Tak pokud netušíte čím by to asi bylo dejte prostor těm co chtějí pomoci a poradit,najde se tu někdo kdo by pomohl a poradil se závadou.Děkuji a jinak nic ve zlém.. Citovat
citrosaurus Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 sora ja skusim ja som bol na tom podobne rele dobre žhaviče tiež ked zapneš klučik pri studenom motore spína relé? mne kontrolovaly čidlo teploty motora vraj to odtial berie info ako dlho m,á žhaviť síce sa to nerozbehlo, až same od seba ráno. ak je relé dobré tak na ovládacích kábloch by myl byť na 3 kontakte+ a na 4 kostre a dalšie 2 je spojenie s jednotkou cca1-3V ale to nezmerá ani panboh kedže je to datova komunikácia. vraj by mal písat aj vadné rele a j žhaviče cez dia ale neviem nevem. tak snad trošičku pomohlo Citovat
romanciko Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 Moc děkuji za další typ,to čidlo teploty motoru najdu přibližně kde.Jasně že u motoru ale u čeho a na jaké straně a tdd...Jinak kontrolka jen problikne a hned zhasne ale relátko až po deseti vteřinách.. Citovat
citrosaurus Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 ono to tak má byť ze tak krátko žhaví a ako vieš že ti spína? lebo ak ti zopne a máš nové žhaviče tak to je ok Ak na silovbých kábloch na relátku nameráš na vstupe stálu štavu tak na výstupe z relé si meral? Citovat
citrosaurus Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 ozaj a to čidlu je niekde za vodnou pumpou, ale ked to hodiš na dia tak ho najdeš čo ukazuje, jelikož je to citron, niekde som vyčítal že pri nejakom motore to ma na toto zvlašt čidlo a neberie to z teploty vody, takže v dia pozriet čo píše ake hodnoty Citovat
OK406 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 MOžná blbost, ale co kvalita paliva? Není tam letní ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.