Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak mě tak napadlo vyměnit přední disco (tim pádem možná i zadní) za světla origo. ty co sem sundal jsou sice s tim vnitřnim žlutým rozrážecím sklem, děleným blinkrem ale už staré popraskané a nevypadaj good, takže koupit bud uplně nové nebo zanovejsi. líbilo by se mi mít ty z new modelu ale myslim že tam nepasujou, blinkr bych chtěl mít spojenej se světlem. Na netu sem možná špatně hledal ale našel jen na autě..

Odesláno

To je pravda, stejně bych tam nechal ty světla co tam máš :) Mě se tyto devil eyes moc líbí a taky jsem o takových přemýšlel, ale odradila mě cena :D

Odesláno

né že by se mi už uplně nelíbily ale řek sem si že je jednou stejně sundám a nechám origo.. jo cena byla a je vysoká., když sem je kupoval tak sem je na silnici mimo origo třeba audi nevídal, ted už potkávam fabie a jiný...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, když už se tu mluvilo o předělání předku.... Co k tomu vše potřebuji ? stačí kapota, blatníky, lišty pod světly a ta středová \"mřížka\" ? plus světla ? nebo to musí být komplet az dolu tzn i nárazník pryč ? díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

--> SmartyMarty

Pokud se nepletu tak nárazníku se to netýká. Pokud bys měl starý předek a nový nárazník vznikla by tam nevzhledná mezera ( nový je více do oblouku ).

Pokud to chceš ale obráceně starý nárazník, ale zbytek nový, budeš potřebovat světla, prostřední mřížku, lišty pod světla a brýle. (Teda brýle pokud jsou původně světla a blinkry zvlášť.) Pokud je to jinak opravte mne někdo. :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ideální na FL lampy .. brejle + k nim upravit karoserii (nic složitého a po nastrojení auta je to na místě kde to není vidět)

Světla

Kapotu

Zámek kapoty

Pření nárazník(new model má světla o něco víc vystrčené ven)

Lišty pod světla a masku

Předělat tažné oko

Ale jde to udělat i tak že se dají vyměnit jen holá světla + řezání a upravování jak brejlí tak i kapoty ..ale je to potom docela hnusná směska

K první variantě mám skoro vše na prodej sám sem chtěl liftovat ale už na to nemám čas a auto rozprodávám

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...